23 / 04 / 2024

Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm projesi

Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm projesi

Trabzon Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Ramis Uzun, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Uzun projeyle 385 esnaf ve 1500’den fazla konut sahibininin etkilendiğini söyledi.

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Belediye 710 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Trabzon ili Beşikdüzü Belediye Başkanlığı, Trabzon ili, Beşikdüzü ilçesi, Adacık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

İzmir Beştepeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, Beştepeler'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için imar planlarını askıya çıkardı. 

İzmir Beştepeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur Beştepeler için hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmaları için kolları sıvadı.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge projesinde yer alan 5 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm projesi Haberi

Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm projesi

Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Ramis Uzun ilçede yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir açıklanma yaptı. Ramis Uzun yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kentsel dönüşüm ülkemizde 1999 Marmara depreminden sonra gündeme gelmiş deprem bölgesi, heyelan ve su baskını olan bölgelerdeki dayanıksız riskli yapıların yıkılarak sağlıklı yaşam ortamlarına kavuşturulması amacına yönelik önemli bir yasadır. Ülkemizde olumlu sonuçlarına karşın maalesef bazen rantsal dönüşüm olarak kullanıldığını basın ve yayın organlarında üzülerek görüyoruz.     


Etüt Çalışması Yaptırıldı Mı? 

Beşikdüzü özelinde ise; Belediyemiz tarafından sağlık grup başkanlığı ile Fatih Camii arasında kalan Eski Samsun Yolunun kuzeyindeki (altındaki) kalan alan kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. Bakanlar Kurulu’ndan karar çıktığını belediyemiz yayın organlarından öğreniyoruz. Bununla ilgili tespit çalışmalar devam ediyor. Soruyorum; Beşikdüzü’nde böyle bir projeye ihtiyaç var...