24 / 04 / 2024

trabzon değirmendere çimento fabrikası

trabzon değirmendere çimento fabrikası

Trabzon Değirmendere Mevkii'nde bulunan çimento fabrikası geçen yılsonunda sökülecekti fakat hala sökülmedi. Fabrikanın yıkımıyla ilgili ne bir adım atılıyor ne de şehrin yöneticileri tarafından açıklama yapılıyor.

Trabzon'da Çimento Fabrikası ne zaman kaldırılacak?

TRABZON' DA şehrin içinde kaldığı için tepki çeken Değirmendere Mahallesi'nde bulunan Çimento Fabrikası'nın akıbeti konusunda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi... Trabzon' da Çimento Fabrikası ne zaman kaldırılacak?

Türkiye'de ilk ve tek! 7/24 ayarlanabilir Trabzon hasırı bileklik ve kolyeler! Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Geleneksel takılardan ''yaşayan efsane olarak'' olarak bilinen Trabzon hasırlarında bir ilke imza atan Elizi'de bileklik ve kolyeler 7/24 ayarlanabilme özelliğine sahip. Peki 7/24 Trabzon hasırı bileklik ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Akfen GYO'nun Trabzon Novotel Oteli'nin değeri ne kadar?

Akfen GYO Trabzon Novotel Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Akfen Trabzon Novotel Oteli'nin değeri ne kadar? İşte Trabzon Novotel Oteli'nin değer tablosu...

Sabancı Holding'ten sürpriz satış kararı! O fabrikaları elden çıkaracak

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Pandemi çimento faaliyetlerini nasıl etkiledi?

Sintek Group Kurucu Ortağı Onur Atakay yaptığı açıklamalarda, 2021'de enerji, çimento, demir-çelik ve lojistik başta olmak üzere birçok sektör adına yaşanan gelişmelere değindi. İşte o açıklamalar...

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ, Trabzon Arsin'de 221 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çimento sektörü 2020’de içerde ve dışarda büyüdü!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka, çimento sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Saka, çimento sektörünün 2020'de içerde ve dışarda büyüdüğünü dile getirerek, Türkiye’nin, Avrupa'nın en büyük, dünyanın 6. büyük çimento üreticisi olarak sınırlarına sığmadığını belirtti.

Trabzon'daki bazı yaylaların statü değişikliği TBMM gündeminde!

30 Ocak 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı ile Trabzon'daki bazı yaylaların statü değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Hamzaçebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüdü!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2020 yılı verilerine göre; çimento sektörü 2020'de yüzde 27,3 büyüme kaydetti. 

Akfen GYO Trabzon Novotel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Trabzon Novotel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.

Trabzon Uzungöl'de yıkımlar yeniden başlıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Proje ile çevrede bulunan kaçak yapılar ortadan kaldırılacak.

Türkiye'den 2020'de yaklaşık 1 milyar dolarlık çimento ihracı!

Türk Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka yaptığı açıklamada, "Türkiye'de yaklaşık 25-26 oyuncumuz var ve bütün oyuncularımızın işlettiği 60'ya yakın tesisi var. Bu rakamlar bizi dünyadaki önemli çimento oyuncularından biri yapıyor." diye konuştu.

Trabzon Arsin'de balıkçı barınakları yıkıldı!

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatların iptal edilmesinin ardından balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

trabzon değirmendere çimento fabrikası Haberi

trabzon değirmendere çimento fabrikası

Trabzon Değirmendere Mevkii'nde bulunan çimento fabrikası geçen yılsonunda sökülecekti fakat hala sökülmedi. Kaldırılacağı tarihin üzerinden yaklaşık olarak 1 yıl geçmesine rağmen ne bir adım atılıyor ne de şehrin yöneticileri tarafından açıklama yapılıyor. Bunlar yaşanırken şehir hastanesinin Akyazı'ya yapılması tartışılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan. Trabzon'u ziyareti sırasında çimento fabrikası ve Sanayi Sitesi'nin yıkılarak şehir hastanesinin yapılmasının değerlendirilmesini istemişti. Bu talimat neden yerine getirilmiyor? 


ESKİ VALİ ÖZ DİLE GETİRMİŞTİ 

Hatırlarsanız; Trabzon eski Valisi Abdil Celil Öz Trabzon gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'u ziyareti sırasında çimento fabrikası ve Sanayi Sitesi'nin yıkılarak şehir hastanesinin yapılmasının değerlendirilmesini istediğini dile getirmişti. 


ARPACI: BAŞKAN BİZE OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ 

Trabzon Büyük Sanayi Sitesi Derneği Yönetim Kurulu başkanı Ayhan Arpacı ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Geçmiş dönemlerde TÜMSİAD ile birlikte...