28 / 03 / 2024

Trabzon ev çökmesi

Trabzon ev çökmesi

Trabzon Akçaabat İlçesi Akçaköy Mahallesi Pınarbaşı Mevkiinde bulunan Osman Levent isimli kişiye ait tek katlı ev çöktü. Levent ise çatının çökmesiyle evin altında kaldı.

Yavuz Aydın sordu: Merkez Bankası Başkanı ev bulamıyorsa 7.500 TL maaş alanlar ne yapacak?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Meclis'te yaptığı açıklamasında kiralık ev fiyatlarına değindi. İşte Aydın'ın o açıklamaları...

TOKİ Trabzon'da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara'da yer alan 2 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

TOKİ'den Trabzon'a 327 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 327 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Trabzon 144 konut ihalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Gayrimenkul alacaklar hangi ilçelerde ev ve arsa arıyor?

Ev almak isteyenlerin en çok arama yaptığı ilçeler Muğla Milas, Aydın Kuşadası, Muğla Bodrum, Trabzon Ortahisar ve İstanbul Beylikdüzü oldu.

Gaziantep'te yağmur nedeniyle 2 katlı ev çöktü!

Gaziantep'te etkisini gösteren yağışlar iki katı evin çökmesine neden oldu. Ev çökmesi nedeniyle 4 kişi yaralandı. 

Trabzon'da 10 ev kaya düşme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı! 

Trabzon Ortahisar’da bir mahallede yamaçtan düşen kaya parçaları nedeniyle 10 ev boşaltıldı.

Erce Kardeşler Trabzon'da ev aldı!

Trabzonspor’un yetenekli ve genç kalecilerinden Erce Kardeşler Trabzon'dan ev aldı.

TOKİ Trabzon 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Trabzon projesinde yer alan 480 adet konutun kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Trabzon'daki yıkım haberlerinin ardından inanılmaz olay!

Trabzon'da yaylada ev yapmak isteyen, yasak nedeniyle yapamayan Ömer Birinci yıkım endişesi yaşamamak için yaptırdığı 20 metrekarelik ahşap evi kamyon kasasına monte etti. Birinci'nin yöntemi, Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmini akıllara getirdi.

Samsun'da dere yatağındaki 300 ev taşınacak!

Trabzon, Samsun, Ordu, Rize, Giresun ve Artvin illerini kapsayan 15 maddelik ‘Karadeniz Bölgesi İklim Değişikliği Eylem Planı kapsamında Samsun'da dere yatağında bulunan 300 ev taşınacak.

Trabzon ev çökmesi Haberi

Trabzon ev çökmesi

Trabzon Akçaabat İlçesi Akçaköy Mahallesi Pınarbaşı Mevkiinde Osman Levent isimli şahıs evinde oturduğu sırada evin temeli çötü.

61 Saat Gazetesi'nde yer akan habere göre; olay sırasında evde olan Osman Levent isimli şahıs çatının çökmesiyle evin altında kaldı. Sesin üzerine olay yerine gelen komşuları jandarma ekiplerine haber verdi. Levent, olay yerine gelen sağlık ekipleri ve Akçaabat itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

KOMŞULARI OLAYI ANLATTI 

Komşuları Osman Levent’in şans eseri kurtulduğunu söyleyerek “Osman Levent evdeyken ev birden kaydı ve çöktü. Bu esnada tam çatının altında olmaması canını korudu. İnanılmaz bir olay. Nasıl oldu anlayamadık” açıklamasında...