29 / 03 / 2024

trabzon kentsel dönüşüm alanları

trabzon kentsel dönüşüm alanları

Çömlekçi kentsel dönüşüm alanında 117 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı. İki nafta içerisinde yıkılacak olan 15 bina ile birlikte yıkılan bina sayısı 43'e ulaşacak.

3 ilde kentsel dönüşüm proje alanları belli oldu!

Gaziantep Şahinbey ile Oğuzeli ilçesinde, Trabzon Beşikdüzü ilçesinde ve Şanlıurfa Karaköprü ile Eyyübiye ilçesinde ilan edilen “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanları” 5 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.

3 ilde yeni kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Gaziantep, Trabzon ve Şanlıurfa’da ilan edilen “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanları” 05 Nisan 2015 tarihli ve 29317 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Kentsel dönüşüme giren mahalleler şunlar:

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde eski binaların yıkımı devam ediyor!

TOKİ’nin Trabzon Belediyesi ile ortaklaşa yaptığı Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinde, vatandaşlarla yapılan görüşmeler sonucu alınan 8 bina yıkılırken, kamulaştırma işlemleri tamamlanan diğer binaların yıkımları ise devam ediyor...

Kentsel dönüşümde örnek şehir: Trabzon!

Şehri şantiyeye çeviren dev kentsel dönüşüm projelerinde bugüne kadar kamulaştırılacak bin 573 binanın bin 276'sı ile anlaşma sağlanarak 904'ü yıkıldı. Hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 352 milyon TL ödendi

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

trabzon kentsel dönüşüm alanları Haberi

trabzon kentsel dönüşüm alanları

Çömlekçi kentsel dönüşüm alanında 117 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı. İki nafta içerisinde yıkılacak olan 15 bina ile birlikte yıkılan bina sayısı 43'e ulaşacak.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi Kentsel Dönüşümünde, kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor. 123 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında, 117 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı. Alanda geri kalan 6 binanın kamulaştırılması için de gerek mahkeme süreci gerekse de ikili görüşmeler devam ediyor. Bugüne kadar 72 milyon TL kamulaştırma ücreti ödenen alanda kamulaştırılan binaların 28'i, bundan önce gerçekleştirilen çalışmalarla yıkılmıştı. Alanda 15 binanın daha yıkım çalışmalarına başlandı. Yaklaşık iki hafta içerisinde yıkılacak olan 15 bina üe birlikte Çömlekçi'de yıkılan bina sayısı 43'e ulaşacak. Birinci etap kentsel dönüşüm alanında yapılan çalışmaları değerlendiren Trabzon Büyükşehir...