26 / 04 / 2024

Trabzon Ntepe Konutları ödemeler

Trabzon Ntepe Konutları ödemeler

Ntepe Konutları Trabzon fiyat listesi 3+1'lerde 300 bin TL'den başlıyor. Ntepe Konutları Trabzon projesinde 116 daire yer alıyor...

Har Teknik Tuzla Aydıntepe projesi Nisan 2024'te teslim!

Har Teknik'in Tuzla Aydıntepe projesinde yer alan konutların teslimleri 2024 yılının Nisan ayında gerçekleştirilecek. İşte Har Teknik Tuzla Aydıntepe projesi ile ilgili detaylar...

Her katı deniz manzaralı Har Teknik Tuzla Aydıntepe konutları  satışta!

Har Yapı tarafından inşa edilen Tuzla Aydıntepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede 32 adet konut yer alıyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor! Trabzonlular dikkat!

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili paylaşılan detaylar...Hemen bakın...

TOKİ Trabzon Afet Konutları projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Afet Konutları projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları 21 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan konutlar için başvurular 21 Şubat tarihinde başlıyor.

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

Trabzon Araklı'da afetzedeler için 278 konut inşa ediliyor!

Trabzon Araklı'da sel felaketi nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutları Ekim ayında hak sahiplerine teslim edilecek. 

Trabzon Araklı'da afetzedeler için inşa edilen konutlar yükseliyor!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen, 8 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu selden sonra bölgede yapımına başlanan konutların inşaat çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Araklı'da inşa edilen 280 konut 2021'de tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon'un Araklı ilçesinde geçen sene meydana gelen sel felaketinden sonra afetten etkilenen vatandaşlar için inşasına başlanan 280 konutluk projenin, kuralarının bu ay sonuna kadar çekileceğini ve konutların 2021'de tamamlanacağını söyledi...

TOKİ Trabzon Şalpazarı 2020 kura çekilişi 4 Mayıs'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Şalpazarı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 10:00'da çekilecek.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 2019 başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Beşikdüzü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Trabzon Yomra 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Beşikdüzü projesinde yer alan konutlar için başvurular 29 Temmuz tarihi itibariyle başlıyor.

Trabzon Ntepe Konutları ödemeler Haberi

Trabzon Ntepe Konutları ödemeler


Ntepe Konutları projesi Trabzon Ortahisar'da Hasselim İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ntepe Konutları Trabzon projesi yedi blokta 116 daireden meydana geliyor.


Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Ntepe Konutları Trabzon projesinde peşin ödemeler yapılıyor. Ntepe Konutları Trabzon'da 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.


Ntepe Konutları Trabzon fiyat listesi kapsamında 3+1 daireler 300 bin TL ile 370 bin TL, 4+1 daireler 350 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor.


Ntepe Konutları Trabzon'da yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



Tel: 0462 333 80 00 

Web: http://www.hasseliminsaat.com/

Gülcihan...