25 / 04 / 2024

Trabzon Öğretmen Evi son durum

Trabzon Öğretmen Evi son durum

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı başladı!

Tarihi Karagöz Meydanını Trabzon'a yeniden kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin yapımına başladı.

Millî Eğitim Bakanlığı İŞKUR üzerinden iki ilde çok sayıda işçi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR aracılığı ile nisan ayı kapsamında yayımlanan işçi alım ilanlarının içerisinde öğretmen evi personel alımı da yer alıyor. Siz de Millî Eğitim Bakanlığı ve öğretmen evi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilana ilişkin şartlara ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatıyla ilgili 7 soru TBMM'de!

Nevşehir Öğretmen Evi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon'daki yıkım haberlerinin ardından inanılmaz olay!

Trabzon'da yaylada ev yapmak isteyen, yasak nedeniyle yapamayan Ömer Birinci yıkım endişesi yaşamamak için yaptırdığı 20 metrekarelik ahşap evi kamyon kasasına monte etti. Birinci'nin yöntemi, Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmini akıllara getirdi.

Trabzon'da şehit ailesinin ev mutluluğu!

Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit Jandarma Er Hasan Yiğit’in ailesinin evi, Maçka Belediyesi tarafından yenilendi.

Trabzon'da akılalmaz olay! Doktora gitti, evi yıkıldı!

Trabzon'un Arsin ilçesinde hasta torununu doktora götüren Gülsen Paslı,  geri döndüğünde tek katlı evinin yıkıldığını gördü. Eşyaları enkaz altında kalan kadın, evi anlaşmazlık yaşadığı kardeşlerinin yıktığını iddia etti.

Çanakkale Öğretmen Evi hizmete açıldı!

Çanakkale Valiliği tarafından hayata geçirilen Öğretmen Evi'nin inşaatı tamamlandı. Öğretmen Evi, düzenlenen törenle açıldı.

Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Trabzon'da öğretmen okulu ve lojmanı yıkıldı!

1940 yıllarında Trabzon Beşikdüzü Köy Enstitüsü olarak kullanılan ve sonrasında öğretmen okulu ve lojmanına dönüştürülen, daha sonrasında ise aatıl hale gelen 8 bina, öğrenci yurdu yapımı için yıkıldı.

Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı başladı!

Tarihi Karagöz Meydanını Trabzon'a yeniden kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin yapımına başladı.

Üsküdar'da evi yıkılan öğretmen 7 yıllık hukuk mücadelesini kazandı!

Üsküdar’da kanunsuz şekilde evi yıkılan emekli öğretmen Salih Yıldırım’ın 7 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesini Danıştay haklı buldu.

Kağızman'a modern öğretmen evi ve fen lisesi müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman'a modern öğretmen evi ve fen lisesi yapılacağını açıkladı.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri Bafra'da!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ODTÜ’lü şehir planlayıcı adaylarını konuk etti. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine Bafra Öğretmen Evi’nde Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçe hakkında brifing verildi.

Trabzon Öğretmen Evi son durum Haberi

Trabzon Öğretmen Evi son durum

Tarihi Karagöz Meydanını yeniden şehre kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bu alanda bulunan Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evinin Hacıkasım Mevkii’nde yapımına son hızla devam diyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmeler yapanTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tarihi Karagöz Meydanını yeniden Trabzon’a kazandırmak için uzun zamandır çalıştıklarını dile getirdi. Söz konusu alanda Cudibey Ortaokulu ile Trabzon Öğretmen Evinin bulunduğunu söyleyen Gümrükçüoğlu, “Milli Eğitim Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde okul ve öğretmenevinin başka alanda Belediyemiz tarafından inşa edilip Bakanlığımıza devredilmesinin ardından tarihi Karagöz Meydanı alanının Belediyemize devri yönünde protokol imzaladık. Bunun için Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde bulunan Hacıkasım bölgesindeki alanı TOKİ’den satın aldık. Burada okul ve öğretmenevini projelendirdik, ihalesini gerçekleştirdik ve yapımına başladık. İnşa çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz. Trabzon Öğretmenevi bugün...