27 / 04 / 2024

trabzon Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu projeleri

trabzon Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu projeleri

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim dönemi boyunca vatandaşların güler yüzlü hallerinden dolayı yorgunluk hissetmediklerini belirterek, Trabzon’ u dünya kenti yapacaklarını söyledi...

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon'a 53 bin 500 metre imar yolu yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 5 yılda 53 bin 600 metre imar yolu yapıldığını açıkladı.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Trabzon Büyükşehir'in 2019 bütçesi 711 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan Belediye Meclisi oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi konuşuldu.

Trabzon'a hafif raylı sistem müjdesi!

Trabzon yatırımlarına hız kesmeden devam eden belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentehafif raylı sistem müjdesi verdi.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentte hayata geçirilen ve geçirilecek olan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Trabzon Fatih Parkı yeniden düzenlenecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın üçüncü etabına en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. 

Trabzon'da dev projelere imza atıyoruz!

 Trabzon’un çok ciddi yatırımlar aldığını dile getiren Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ortahisar ilçesinde birbirinden önemli çok sayıda çalışmayı sürdürdüklerini ifade ederken, “Dev işlere imza atıyoruz” diye konuştu.

Trabzon katlı otopark projesi için 25 milyon TL'lik kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Böylesi dev projelerle Trabzon’umuzu dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Trabzon Pazarkapı dönüşüm projesi kapsamında 42 milyon lira ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine 42 milyon 357 bin lira ödeme yapıldığını açıkladı. 

trabzon Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu projeleri Haberi

trabzon Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu projeleri


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim dönemi boyunca vatandaşların güleryüzlü hallerinden dolayı yorgunluk hissetmediklerini belirterek, Trabzon’u dünya kenti yapacaklarını söyledi.


30 Mart yerel seçimlerinde Trabzon’un ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un 4 bin yıllık tarihi ile insanı sevgisi ve uygarlığın kenti olduğunu seçim döneminde gösterdiğini dile getirdi. Seçim dönemi boyunca 5 yıldır geceyi gündüze katarak verdiği hizmetlerin huzur ve sevinci içerisinde vatandaşla buluştuklarını anlatan


Gümrükçüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Halkımızla beraber olduk. Bu dönem boyunca gerçekten Trabzon halkının ne kadar vefakar ne kadar yapılanları iyi gören, yorumlayan, ölçen, biçen, tartan çok adaletli bir terazisi olduğunu yaşadık. Bu münasebetle seçim dönemi boyunca vatandaşlarımızla sürekli görüşürken, bu güzelliklerin dışında bir barış ve kardeşlik içinde yani barış içinde...