29 / 03 / 2024

trabzon şehir hastanesi inşaatı son durum

trabzon şehir hastanesi inşaatı son durum

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

Şehir Plancıları Odası'ndan Trabzon Şehir Hastanesi için dava!

Trabzon'da inşaatı devam eden şehir hastanesi, Şehir Plancılar Odası Şube Başkanı Ercan Şen tarafından dava edildi. 

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı.  Yatırım Programı'nda Trabzon Şehir Hastanesi yatırım bedeli 882 milyon 940 bin 240 TL belirlenmişken, ihaledeki maliyet 1 milyar 371 milyon 565  bin 604 TL oldu.

Trabzon Şehir Hastanesi 32 ayda tamamlanacak!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Şehir Hastanesi’nin yer tahsisi ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından 30-32 aylık süre içinde tamamlanacağını söyledi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon'un dev projesi arasında gösterilen Şehir Hastanesi projesinin ihalesi gerçekleşti. 900 yataklı hastane 400 dönümlük alanda kurulacak. 

Trabzon Şehir Hastanesi ihalesi 22 Haziran'da!

Trabzon Şehir Hastanesi Projesi, T.C. Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İş Birliği Modeli İle Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması için ön yeterlilik ihalesine çıkarılacak. 

Trabzon'a Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi geliyor!

Trabzon'da Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için aylardır beklenen Kıyı Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı dün komisyondan geçti.

Ordu'ya şehir hastanesi geliyor!

Ordu'nun damadı olarak kentte mükemmel bir şehir hastanesi yapacaklarını anlatan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Ordu Şehir Hastanesinin kamu özel ortaklığı ile yapılma fikri doğdu. " dedi.

Mersin Şehir Hastanesi açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Mersin'in tarihi bir günü yaşadığını belirtti.

Isparta Şehir Hastanesi depreme dayanıklı inşa edildi!

Isparta Şehir Hastanesi 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşa edildi. Isparta Şehir Hastanesi inşaatında bu detay dikkate alındı.

trabzon şehir hastanesi inşaatı son durum Haberi

trabzon şehir hastanesi inşaatı son durum

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesinin yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Sabah'tan Özgür Özdemir'in haberine göre;A k Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, yapımına başlanan Trabzon Şehir Hastanesinde devam eden çalışmaları Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile birlikte yerinde inceledi.

Yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerin ardından açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, "Akyazı'da Trabzon Şehir Hastanesinin yapım çalışmaları devam ediyor. Fore kazıkları zemin iyileştirmesi çalışmaları yapılıyor. Trabzon Şehir Hastanesi 275 bin metre karelik alan üzerine kurulacak ve 4 bölümden oluşacak. 151 yataklı KVC hastanesi, 161 yataklı onkoloji hastanesi, 146 yataklı kadın doğum hastanesi, 33 ameliyathane, 236 yataklı yoğun bakım 206 yataklı genel hastane şeklinde hizmet verecek" dedi.

Trabzon Şehir...