26 / 04 / 2024

trabzon stratejik plan

trabzon stratejik plan

Trabzon’un gelecek 5 senesine yön verecek olan 2020-2024 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi.

Murat Zorluoğlu: Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık" dedi.

Kanal İstanbul bakanlığın planında: 2028'e kadar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2024-2028 Stratejik Planı’nda çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a yer verildi. Kanal İstanbul’a “risk” olarak “ÇED olumlu kararının iptali ile Çevre Düzeni Planı ve İmar Planları’na karşı açılan iptal davaları” gösterildi. 

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla!

GİGDER Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı resmen duyurdu. İşte Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla...

GİGDER ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı 6 Temmuz'da!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), hazırladığı ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı 6 Temmuz tarihinde açıklayacak.

Trabzon Ortahisar'daki tarihi binanın imar planı iptal edildi!

Trabzon Ortahisar’da tarihi binanın yanına yapılan restoranın imar planları ve ruhsatı iptal edildi...

İBB’nin stratejik planı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2020 yılı bütçesini 25 milyar 850 milyon lira olarak Meclis'e sundu. İBB’nin yeni stratejik planına göre, mevcut raylı sistem taşımacılığının toplu ulaşım içindeki payı yüzde 20,6’dan yüzde 30’a çıkartılacak. İşte tüm detaylar...

Trabzon'un geleceğine yön verecek stratejik plan onaylandı!

Trabzon’un gelecek 5 senesine yön verecek olan 2020-2024 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi.

Murat Zorluoğlu: Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık" dedi.

Beyoğlu 2020-2024 Stratejik Planı ve 2020 bütçesi meclise sunuldu!

2020-2024 Beyoğlu Belediyesi Stratejik Planı meclise sunuldu. Çalışmada depreme hazırlık süreci ile ilgili, "Yurttaşların sürekli eğitim alabilecekleri ve tatbikat yapabilecekleri, yeterli alana sahip bir afet bilinçlendirme ve eğitim parkı yapmak." maddeleri yer aldı...

Denizli'nin geleceğine yön verecek stratejik plan onaylandı!

Denizli'nin gelecek 5 yılına yön verecek olan 2020-2024 Denizli Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı onaylandı. 

Kağıthane'de yatırımlar için bütçe onaylandı!

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşmeler sonrasında mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yıllık planı meclis tarafından kabul edildi!

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yılık yol haritasını oluşturan plan ve performans programı ikinci oturumu gerçekleşti. Programda 2020-2024 yılı stratejik planı meclis tarafından kabul edildi… 

Bursa Osmangazi’nin 5 yıllık yol haritası belirlendi!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin 2020–2024 Stratejik Planı Belediye Meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Osmangazi Belediyesi’nin 5 senelik yol haritasını belirleyecek olan stratejik planın ana misyonu, kaynakların en doğru ve en verimli biçimde kullanması oldu.

Karabağlar dönüşecek ve yenilenecek!

Karabağlar Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planı, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Hedefimiz modern bir Karabağlar yaratmak” dedi.

trabzon stratejik plan Haberi

trabzon stratejik plan

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi kasım ayı toplantılarının 5’inci oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Trabon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Başkanı Zorluoğlu toplantıya, Milli Takım’ın başarısını tebrik ederek başladı.

KARARIMIZ DÜN NEYSE BUGÜN DE O

Toplantıda söz alan İYİ Parti Grup Başkanı Davut Çakıroğlu, “Avni Aker ve Yavuz Selim Sahası’nın bulunduğu alanda bir saha yapılacağını daha önce belirtmiştiniz. Bugün görüşlerinizde bir değişiklik mi var? Yoksa basın tarafından aktarılan bilgilerde bir kirlilik mi var? Bunun bir netleşmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Çakıroğlu’nun sorusuna yanıt veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu “Millet bahçesi ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşımını daha ilk mecliste dile getirmiştim. Bunda herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Trabzon’un futbol anlamında adeta mabedi olan Avni Aker ve...