19 / 04 / 2024

Trabzon Zağnos TOKİ kura çekimi

Trabzon Zağnos TOKİ kura çekimi

TOKİ Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut açık satışa sunulacak. TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın başlıyor. Başvurular 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi nerede?

Toplam 68 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Zağnos Evleri'nde 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi nerede?

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi bugün!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi bugün. Konut fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteren projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daire tipleri yer alıyor.

Trabzon Zağnos TOKİ kura çekimi 2015!

Trabzon Zağnos TOKİ kura çekimi 2015 kapsamında başvurular 20 Mart'ta sona erdi. Daire fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteren projede 68 adet konut kurayla satışa sunulacak.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi yarın!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi yarın. Başvuru dönemi 20 Mart'ta sona eren projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daireler kurayla satışa sunulucak.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri fiyatları!

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteriyor. Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından kabul edildiği projenin kura çekimi yarın gerçekleşecek.

Trabzon Zağnos TOKİ satılık daire!

Trabzon Zağnos TOKİ satılık daire fiyatları 101 bin 658 TL'den başlıyor. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşin ödemelerde, kalan bedel için 108 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi 26 Mart 2015 tarihinde yapılacak. Başvuruları bugün başlayan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daireler kurayla satışa sunulacak.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi 26 Mart'ta yapılacak. Başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunulacak.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 68 adet konut kurayla satılıyor. Başvuruları 9 Mart'ta başlayacak olan projede yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılıyor. İşte Trabzon Zağnos TOKİ başvuru 2015 detayları...

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi için başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları...

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Balıkesir'de 5 bin 100 riskli yapı yıkıldı! 

Balıkesir'de Zağnos Paşa Camii Meydan projesinde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir'de 5 bin 100 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Kalesi ve surları yapılaşma nedeniyle tehdit altında!  

Trabzon'da Roma döneminde Tabakhane ve Zağnos vadileri arasında yer alan ve yüksek kaya kitlesi üzerine kurulan Trabzon Kalesi'ne bitişik yapılar yapıldı...

60 milyon liralık Trabzon Araklı Sanayi Sitesi açıldı!

Trabzon Araklı'da TOKİ'nin hayata geçirdiği 216 iş yerinin bulunduğu Araklı Sanayi Sitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da telekonferansla bağlandığı törenle hizmete açıldı...

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm alanına alınıyor!

Trabzon’da Zağnos ve Tabakhane Vadileri Kentsel Dönüşüm alanları arasında bulunan Pazarkapı Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi tam gaz!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon Zağnos TOKİ kura çekimi Haberi

Trabzon Zağnos TOKİ kura çekimi

TOKİ Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 46 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.


Satışa sunulan TOKİ Trabzon Zağnos Konutlarında daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirlendi.


TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları yarın başlıyor!

Konutların başvuruları, 08– 30 Haziran 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.


Fiyatlar

2+1 dairelerde 179.484 TL'den başlıyor.

3+1 dairelerde 196.831 TL'den başlıyor.

4+1 dairelerde 308.757 TL'den başlıyor. Projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından yapılacak. 


Satış duyurusu için tıklayınız

Fiyat listesi için