04 / 05 / 2024

Trakya Grand Hotel

Trakya Grand Hotel

Trakya Bölgesi'nde sanayi tesislerinin hızla artması, yatırımcıları harekete geçirdi. Hastane olarak başlayan bir proje, 60 milyon dolarlık yatırımla bölgenin en büyük oteline dönüştü.

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Güven tarafından kuruldu.

Hotel Grand Ereğli 15.5 milyon TL icradan satılıyor!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde bulunan Hotel Grand Ereğli 15 milyon 50 bin TL'ye satılıyor.

Grand Akkoza Hotel icradan 10.1 milyon TL'ye satılıyor!

Malatya İcra Dairesi, Battalgazi'de bulunan Grand Akkoza Hoteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 171 bin 741 TL olarak belirlendi.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi açıldı!

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak’ta!

İnşaat ve Konut Konferansı bu yıl 7'nci kez gerçekleşecek. İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de düzenlenecek. 

İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de kapılarını açıyor...

The Grand Tarabya, Luxury City Hotel ödülüne aday!

The Grand Tarabya otelinin 4 bin 500 metrekarelik İstanbul’un gün ışığı alan en büyük spa’sı ve restoranları ile hizmet veriyor..

Niğde'nin 8 yıllık projeleri anlatıldı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın geçtiğimiz ay başlattığı “Bilgilendirme ve Değerlendirme” toplantılarının beşincisi Grand Hotel’de gerçekleştirildi.

İnşaat sektörü ekonominin can damarı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, inşaat sektörünün temsilcileri ile Grand Hotel’de bir araya geldi. Akdoğan "İnşaat sektörü, ekonominin can damarı. Bu alanda yaşanan veya yaşanabilecek sorunları, yasal çerçeveler içinde el birliğiyle çözmemiz gerekiyor" dedi.

Grand Ankara'nın Rixos ile olan sözleşmesi sonlandırıldı!

Ankara’nın en gözde otellerinden olan Grand Ankara Hotel'in Rixos ile olan sözleşmesi on yıl olmasına rağmen sözleşme süresinin yedinci yılında sonlandırıldı ve Rixos tabelası indirildi.

Saran Grubu Hırvatistan'da 5 yıldızlı otel aldı!

Saran Grubu, Hırvatistan'ın Split kentinde bulunan Grand Hotel Lav&Grand Marina Lav kompleksini satın alarak, Avrupa turizm sektöründe yüksek bütçeli bir yatırım daha gerçekleştirdi.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Temel ve Dede Temel ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Trakya Grand Hotel Haberi

Trakya Grand Hotel

Özellikle İstanbul'a yakın olması nedeniyle sanayicilerin rağbet ettiği Çorlu, Tekirdağ, Lüleburgaz, Çerkezköy, Silivri bölgesi hızla büyüyor. Bu büyümenin etkisiyle Silivrili girişimci Hakan Balcıoğlu, bölgenin en büyük otel yatırımını hayata geçirdi. 60 milyon dolara malolan Trakya Grand Hotel'in Koordinatörü Emre Tuvan, 45 bin metrekare alan üzerinde kurulan otelin, 220 odası bulunduğunu söyledi. Hastane amaçlı başlayan projenin, bölgedeki iş potansiyelinin artmasıyla otele dönüştürüldüğünü anlatan Tuvan, "Bölgede yatırımlar artıyor. Birçok fabrika merkezlerini bu bölgeye taşıyor. Çok yakın bir süre içinde Çorlu Havaalanı'nın sivil havacılığa açılması söz konusu. Ayrıca bölgede bir liman ve marina yatırımı da hedefleniyor" diye konuştu.


YENİ YATIRIM YOLDA
Bu nedenle özellikle iş dünyasına yönelik bir toplantı oteli kurmayı planladıklarını belirten Tuvan,...