29 / 03 / 2024

Trump AVMde eğlence doludizgin

Trump AVMde eğlence doludizgin

Sömestir tatili başladı. Pek çok yerde özel etkinlikler, eğlenceler, yarışmalar, atölye çalışmaları var. Çocuklar; kiminde mandaldan oyuncak yapacak, kiminde farklı ülkelere yolculuk edecek, kiminde Eskimo evi iglo'nun yapımını öğrenecekler.

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nıma    Hosseıngholızad tarafından kuruldu.

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Dayan tarafından kuruldu.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, sektörün kiralarla ilgili şikayetlerini ve beklentilerini anlattı. Ramazan Becer, "Zam ve kira sürekliliği için devlet tarafından bir regülasyonun gelmesini bekliyoruz" dedi.

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

Trump AVMde eğlence doludizgin Haberi

Trump AVMde eğlence doludizgin

Sömestir tatili başladı. Pek çok yerde özel etkinlikler, eğlenceler, yarışmalar, atölye çalışmaları var. Çocuklar; kiminde mandaldan oyuncak yapacak, kiminde farklı ülkelere yolculuk edecek, kiminde Eskimo evi iglo'nun yapımını öğrenecekler. Uçan Yumurcaklar' şaşacak, 'Bikini Kasabası'na sevinecekler... Tatil programını yapmanın tam sırası! 


YARATICI ATÖLYELER 


Mandaldan oyuncak kozalaktan panda 


Mecidiyeköy'deki Trump Alışveriş Merkezinde renkli etkinlikler düzenlendi. Tümü de ücretsiz. Mesela neşeli tiyatro oyunları... En güzel masallar Trump AVM'nin tiyatro sahnesinde hayat bulacak. Hem eğitici hem eğlenceli atölyelerde özel eğitmenler eşliğinde çocuklar el becerilerim geliştirecek: Mandaldan oyuncaklar ve maskeler yapacak, kar kUresı tasarlayacak, kozalaktan hayvanlar yaratacaklar. Çocukların, istedikleri meslekleri kostümlü uygulamasına fırsat tanıyan ilginç şehir Kıdzmondo'da da tiyatro oyunları, etkinlikler, dans şovlar var. 


Dinozor sevenlerin dikkatine! 


Dinozorlara meraklı çocuklara müjde! Ataşehir'dekı Brandıum AVM yarıyıl tabiinde çocukları 'Dinozorlar Çağına...