16 / 04 / 2024

trump tower sosyal yaşam alanı

trump tower sosyal yaşam alanı

Trump Alışveriş Merkezi mağaza karmasına katılan yeni markalar, 25 markanın yer aldığı sosyal yaşam merkezi Trump Cadde, özel kampanyalar ve düzenlenen etkinliklerle birlikte aylık ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 70 artırdı.

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

Kerimcan Durmaz Trump Towers'a taşındı!

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz Beykoz Acarkent'teki evinden taşındı. Ünlü fenomenin yeni adresi ise 18 bin TL kirası ile Trump Towers oldu...

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Moskova'da Trump Tower mı inşa edilecek?

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi Trump Organization'ın 2015'in sonu ve 2016 başında Moskova'da Trump Tower inşa etmeyi görüştüğü iddia edildi.

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi iki kere kazanıyor!

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki ofislerde çalışanlar, boş zamanlarını yüzme havuzundan, pilatese; golften, boks ringine kadar iş merkezlerindeki çok sayıda sosyal donatı alanlarında geçiriyorlar.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki dairesini satışa çıkardı!

Milyarder Alec Wildenstein'ın eski eşi olan ABD sosyetesinin tanınmış isimi 76 yaşındaki 'Kedi Kadın' lakaplı Jocelyn Wildenstein, Trump World Tower'daki lüks dairesini yaklaşık 13 milyon dolara satışa çıkardı.

Regnum Sky Tower’da kampanya süresi uzatıldı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla, Başkent iş dünyasında yepyeni bir konsepte imza atan Regnum Sky Tower’daki “Yüzde 18 KDV bizden” kampanyası gelen yoğun istek üzerine uzatıldı.

Birleşik Devletler Gizli Servisi, Trump Tower’da kat kiralayacak!

Birleşik Devletler Gizli Servisi’nin (USSS) seçilmiş başkan ve ailesini korumak için Trump Tower’da kat kiralamaya hazırlandığı belirtildi.

Regnum Sky Tower'da hemen teslim avantajı!

Proje aşamasında psikologlardan destek alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş Merkezi de firmaların ihtiyaçlarına sunduğu farklı çözümler, sosyal donatı alanları ve görülmemiş ödeme planlarıyla firmaların marka değerini artıran o projelerden…

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

trump tower sosyal yaşam alanı Haberi

trump tower sosyal yaşam alanı

İstanbul'un kalbi Mecidiyeköy'de yer alan Trump Alışveriş Merkezi gerçekleştirdiği etkinlikler, hayata geçirdiği yeni sosyal yaşam alanları ve yaptığı atılımlarla birlikte son bir yılda ziyaretçi sayısını aylık bazda yüzde 70 oranında yükseltti. 


Şu anda aylık 650 bin ziyaretçi ağırlayan alışveriş merkezinde hedef bu sayı Ocak 2015'te 700 bin, Mart 2015'te 750 bin seviyesine taşımak. Ocak 2014'te alışveriş merkezinin 2500 metrekarelik teras alanında İzzet Çapa işbirliğiyle Trump Cadde'yi ve Türkiye'nin ilk çocuk şehri KidzMondo'yu faaliyete geçirdiklerini kaydeden Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, "Her iki proje de bizim yükseliş ivmemize hız kattı, önemli oranda hareket getirdi. Bu projeler bizim çok geniş kitlelere ulaşmamızı sağladı. KidzMondo ile çocuklu aileler bizi daha çok sevdi, Trump Cadde ile gençler ve beyaz yakalılar bizi keşfetti....