20 / 04 / 2024

tt arena cami

tt arena cami

TT Arena'nın önündeki park alanı 'cami' oldu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı'nın önündeki park alanını imar planında cami olarak değiştirdi...

Cami Planlama ve Tasarımı Projesi değerlendirildi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü "Cami Planlama ve Tasarımı Projesi" değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017!

Toplam 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017...

Türk Telekom Arena'nın yanına basketbol salonu inşa edilecek!

Başkan Dursun Özbek, Başbakan Binali Yıldırım'ın TT Arena'nın üst kullanım hakkının 49 yıllığına G.Saray'a verilmesini onayladığı bildirildi. Aslan bunun yanında basketbol salonu için de onay aldı.

Dursun Özbek'ten tapulu şov!

Dursun Özbek, TT Arena’nın üst kullanım hakkını alarak 49 yıllığına kulübe kazandırmak ve Kemerburgaz’daki yeni tesis alanlarının tapusunu almak istiyor. Özbek, 25 Mart’ta gerçekleşecek mali genel kurulunda, eleştirilere tapularla yanıt verecek.

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Galatasaray TT Arena'da yeniliğe gidiyor!

Kapalı basketbol salonu projesi ile TT Arena'nın üst kullanım hakkını alan Galatasaray yönetimi statta birçok yeniliğe imza atmak için harekete geçti.

TT Arena'nın yanında çok amaçlı spor salon inşa edilecek!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Cumartesi günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısını düzenliyor. Özbek'in Riva ve Florya arazilerinde yapılacak projeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Galatasaray, TT Arena'ya yakın arsa arıyor!

Metin Oktay Tesisleri’nden taşınmak isteyen G.Saray’ın ilk şartı yeni tesislerin Avrupa yakasında yer alması. Limitli saha imkanını artırmak için de 150-200 dönüm yer isteyen yönetim TT Arena’ya uzak yerleri de elinin tersiyle itiyor.

Dursun Özbek: TT Arena'nın kullanım hakkı sorunu çözüldü!

Galatasaray Kulübü Eylül ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Dursun Özbek, kulüp borcunun 1,5 milyar liraya yaklaştığını, ancak eldeki gayrimenkullerle bu borcun kapanabileceğini söyledi. Özbek, TT Arena üzerindeki kullanım hakkı konusunu ise çözdüklerini müjdeledi.

Galatasaray'ın Riva projesindeki inşaat izni 2 kat artıyor!

Galatasaray’ın Eylül ayı Divan Kurulu dün TT Arena’da yapılırken, Başkan Dursun Özbek yakın dönemde yaptıkları icraatları anlattı. Özbek, Riva'da inşaat izninin 2 kat arttığını belirtti.

13 soruda Eroğlu Skyland İstanbul projesi!

Skyland İstanbul projesi Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yanında inşa ediliyor. Konut, ofis ve AVM alanlarının yer aldığı proje Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'da sona doğru!

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yapımında sona gelinen Vodafone Arena'nın güvenlik sistemini tanıttı.

tt arena cami Haberi

tt arena cami


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı plan değişikliği Türk Telekom Arena Stadı'nın doğu ucundaki parkın imar planını "dini tesis" olarak değiştirdi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türk Telekom Arena Stadı'm da içine alan bölge ile ilgili plan değişikliğini "re'sen" onayladı. Değiştirilen planın adı, "Huzur Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Seyrantepe Cendere Yolu -TEM Otoyolu Bağlantısı Yol ve Kavşak Uygulamaları" olsa da, plan paftalarına iki ayrı alanda "Dini Tesis Alanı" lejantı da işlendi. Arena Stadı ve TEM Otoyolu'nun kenarında "Dini Tesis Alanı" olarak ayrılan alan, önceki planlarda "Park"alanı olarak yer alıyordu. Diğer "Dini Tesis Alanı" ise planlama kapsamındaki arazinin kuzey ucunda, Evyap Hamidiye Camii'nin yakınında yer alıyor. 


İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nün askıya çıkardığı yeni planlar 1 Temmuz 2015 tarihine kadar askıda kalacak. Askı süresi...