27 / 04 / 2024

Tuğçelik Aliminyum ulaşım

Tuğçelik Aliminyum ulaşım

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesini yayınladı. İşte Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesi...

Tuğçelik Aliminyum personel bilgilerini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum personel bilgilerini yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı.

Tuğçelik Aliminyum fiyat hareketlerini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum fiyat hareketlerini yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum genel kurul tescilini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum genel kurul tescilini yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum sermayesi hakkında açıklama yaptı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri sanayi ve Tiacret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum sermayesi hakkında açıklama yaptı.

Tuğçelik Aliminyum genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapıaln yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum genel kurul toplantı sonucunu yayınladı

Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu kullanımına ilişkin bilgi yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum sermaye fonu kullanımına ilişkin bilgi yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum 12 Eylül 2014 tarihinde genel kurul toplantısı yapacak!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum 12 Eylül 2014 tarihinde genel kurul toplantısı yapacak.

Tuğçelik Aliminyum N-T Grup Transmikser Makina fabrikasını aldı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum N-T Grup Transmikser Makina fabrikasını aldı.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Yusufeli Barajı'na ulaşım 39 tünelle sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu "Türkiye'nin en yüksek barajına ulaşımı sağlayacak 39 tünelin kazı destekleme imalatlarını tamamlama aşamasına getirdik. Hedefimiz 69,2 kilometrelik bu zor yolu 2021 yılı sonunda bitirerek hizmete açmak" diye konuştu. 

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Pekin’den Londra’ya kesintisiz ulaşım sağlanacak!

Bakan Arslan "Pekin’den Londra’ya kesintisiz ulaşım için Türkmenistan ve Azerbaycan ile Aşkabat Bildirisi imzalandı" diye konuştu.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Sea Pearl Ataköy ulaşım bilgileri!

Sea Pearl Ataköy ulaşım bilgilerine göre proje Ataköy FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. İlk etabının 631 adet konuttan oluştuğu projede daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

Deniz ve hava ulaşımına fırtına engeli!

Kuvvetli fırtına nedeniyle İstanbul'da deniz ve hava ulaşımında birçok sefer iptal edildi. Fırtınanın etkili olduğu yerlerde çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi.

Tuğçelik Aliminyum ulaşım Haberi

Tuğçelik Aliminyum ulaşım

Tuğçelik Aliminyum tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına uyum çalışmaları kapsamında sermaye piyasası faaliyetleri düzey-3 lisans sahibi yatırımcı ilişkileri uzmanı Sadık Kaan Sop'un yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi, muhasebe-finans sorumlusu Sare Uzunoğlu'nun da bölüm çalışanı olarak atanmasına;


Aynı zamanda Kurumsal Yönetim Tebliği 11.maddesi gereği yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi Sadık Kaan Sop'un Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atanmasına ve bu değişikliklerin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanmasına Yönetim Kurulu üyeleri tarafından oy birliği ile karar verilmiştir.

Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi

Sadık Kaan SOP

Tel    : 0 216 415 24 57 - 132

Faks : 0 216 415 24 63

[email protected]


Yatırımcı İlişkileri Bölüm Görevlisi

Sare UZUNOĞLU

Tel    : 0 216 415 24 57 - 118

Faks : 0 216 415 24...