19 / 04 / 2024

TÜGİAD yeni şube açılışı

TÜGİAD yeni şube açılışı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), Yunanistan'ın Selanik kentinde temsilcilik açtı. Dernek açıklamasına göre, Yunanistan'ın Selanik kentindeki TÜGİAD Temsilciliği, Türk ve Yunan iş adamlarının katılımıyla açıldı...

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

SSK, Emekli Sandığı, 4C, Bağ-Kur emeklilerine son dakika! Ocak zammı yeniden hesaplanıyor! Mesleklere göre yeni maaşlar

Memurlar ve emekliler, 2022'nin ikinci yarısında yürürlüğe girecek olan maaş zammını geçen ay aldı. Sıradaki zam ise Ocak ayında gerçekleşecek. Ocak 2022'de SSK, Bağ-Kur ve memur maaşları ne kadar artacak?TÜFE tahminlerine göre mesleğe göre yeni maaşlar...

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

 Yenievim'den 22 yeni şube!

Finansman şirketlerinin faizsiz konut ve taşıt edindirme denetimini kapsayan kanun teklifi TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifini destekleyen  Yenievim,  22 yeni şube müjdesiyle vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı sürdürecek.

Katılımevim'den 2021'de 21 yeni şube!

Sektöre 2018 yılında adım atarak 6 bine yakın aileyi ev ve araba sahibi yapan Katılımevim, iki yılda 42 şubeye ulaştı. Bu yıl da büyümesini sürdürecek olan şirket, yıl içinde 21 yeni şube daha açacak.

Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı!

Katılım Finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerini sürdüren Emlak Katılım 3 yeni şube daha açtı...

Little Caesars 2021'de 15 yeni şube açacak!

Little Caesars Türkiye, geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını yüzde 29 arttırdı. Firma 2021'de 15 yeni şube açacak...

Kaşıbeyaz'dan iki yeni şube!

Yeme içme sektörünün en büyük oyuncuları araısnda yer alan Kaşıbeyaz, İstanbul Bahçeşehir Gölet’te ve Büyükçekmece Kıyı İstanbul projesinde 2 yeni şube açacak.

Merkez Bankası'ndan yeni sıkılaştırma adımı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), BIST Repo-Ters Repo Pazarı'nda gecelik borç verme faiz oranı üzerinden sınırlı tutarda sağladığı fon tutarını bugün sıfırlayarak sıkılaştırma adımlarını devam ettiriyor.

TÜGİAD yeni şube açılışı Haberi

TÜGİAD yeni şube açılışı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), Yunanistan'ın Selanik kentinde temsilcilik açtı. Dernek açıklamasına göre, Yunanistan'ın Selanik kentindeki TÜGİAD Temsilciliği, Türk ve Yunan iş adamlarının katılımıyla açıldı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, Avrupa'daki ağlarını genişletmek hedefiyle Yunanistan'da temsilcilik açmaya karar verdiklerini, şehri de Atatürk'ün emaneti olduğu için Selanik olarak seçtiklerini belirtti. 


Türkiye'de seçimler ve siyasi çekişmelerden dolayı herkesi gerginleştiren bir gündem yaşandığını anımsatan Yücelen, "Biz iş adamıyız, gelecek için çalışırız. Beraber iş yaparak Ege denizinin iki yakasını bir araya getireceğiz" ifadelerini kullandı. 


Yunanistan'ı bu dönemde ziyaret etmenin kendileri için pek çok anlamı olduğunu vurgulayan Yücelen, şu anda AB dönem başkanlığını yürüten Yunanistan'ın Türkiye'nin AB korunması konusundaki olumlu yaklaşımının kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi. 


Bunun yanı sıra Yunanistan'ın AB dönem başkanlığı önceliklerinden...