28 / 03 / 2024

tüm bankaların konut kredisi hesaplaması

tüm bankaların konut kredisi hesaplaması

Konut kredisi faiz oranları 120 ay vadelendirmede yüzde 1,08'den başlangıç gösteriyor. Yeni güncelleme ile 3 bankada faiz oranları yükselirken, 1 banka da düşüş yaşandı

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların rekorunu kırdı. Ekonomide bu nasıl yavaşlama?

Türkiye genelinde otomotiv satışları geçen ay 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 30,6 artarak 105 bin 990 adet oldu ve tüm zamanların şubat ayı rekorunu kırdı. Gazeteci Barış Esen otomotiv satış rakamlarını paylaşarak, “Ekonomide bu nasıl yavaşlama” diye sordu.

Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde! 31,38 TL'ye yükseldi! 

Dolar/TL kuru bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Güne yükselişle başlayan dolar/TL kuru 31,38 TL'den işlem gördü. Dolarda son dakika gelişmesi...

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

Çarpıcı rapor: Asgari ücretli 17 yıl boyunca tüm maaşını verdiğinde konut sahibi olabiliyor!

Konut krizinin masaya yatırıldığı Toplumun Görünümü 2023 raporunda bir asgari ücretlinin tüm maaşının ödeyerek ancak 17 senede konut sahibi olabileceği kaydedildi. İşte raporda yer alan detaylar...

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

BİST 100'de tüm zamanların en iyi getiri sağlayan hisseleri belli oldu!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bu hafta tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. Buna göre, şubat ayına iyi bir giriş yapan BIST 100 endeksi, son 10 yılın şubat aylarında ise karışık bir performans kaydetti.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

DASK fonlarında mevduat düzenlemesi! Tüm bankaların hesaplarında değerlendirilebilecek!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) fonlarının tüm bankaların vadeli ya da vadesiz mevduat ve katılma hesaplarında değerlendirilmesine karar verildi. Söz konusu düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Tüm sınıflarda müfredat değişimi olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kabine toplantısının arakasından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, tüm sınıflarda okutulan derslerde müfredat değişikliği yapacaklarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Altında yükseliş hızla devam ediyor! Altının ons fiyatı tüm zamanların rekor seviyesinde

Altın fiyatlarında artış devam ederken, haftanın son işlem gününde de yeni altın zirve seviyelere geldi. Buna göre altının ons fiyatı üç ayın, gram altın ise tüm zamanların en yüksek seviyesini yakladı. İşte ayrıntılar...

tüm bankaların konut kredisi hesaplaması Haberi

tüm bankaların konut kredisi hesaplaması

29 Ocak'ta Merkez Bankası'nın olağanüstü toplantısıyla artan faiz oranları aynı şekilde yükselişine devam ediyor. Konut kredisi faiz oranları yüzde 1,00'in altındayken 3 Şubat tarihindeki yükseliş ile yüze 1,00'in üzerine çıkmıştı. 


Geçtiğimiz günlerde güncellenen konut kredisi faiz oranlarında en düşük oran yüzde 1,05 olarak belirlenmişti. Şimdi ise en düşük faiz oranı yüzde 1,08'e kadar yükseldi. 


En düşük faiz oranı 120 ay vadelendirmede yüzde 1,08 ile DD Mortgage ait. Garanti Bankası'nın da geçtiğimiz güncellemede faiz oranı yüzde 1,19'du. Şimdi ise yüzde 1,05'lik yükseliş ile yüzde 1,24'e kadar çıktı. Fibabanka'da da yüzde 1,35 olan faiz oranı yüzde 1,45'e yükseldi. 


Diğer bankalardan farklı olarak 120 ay vadeli konut kredisi faiz oranları kapsamında geçtiğimiz günlerde yapılan güncellemede yüzde 1,65'lik faiz oranına sahip Tekstilbank'ta ise yüzde 1,43'e düştü...


İşte...