29 / 03 / 2024

Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen

Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen

Tuna Ev, Goldies koleksiyonuyla 1950 - 1980 arası dönemin ruhunu yaşam alanlarına yansıtıyor. Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen, Goldies stilinin son derece vurgulu ve iddialı bir etki bıraktığını belirtiyor.

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi Kadıköy'de Maryam Salkhordeh tarafından kuruldu.

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

Rasa Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rasa Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuna Han Koç tarafından kuruldu. 

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Tuna Ev, Goldies koleksiyonuyla ışıltılı bir dünya sunuyor!

Tuna Ev, Goldies koleksiyonuyla 1950 - 1980 arası dönemin ruhunu yaşam alanlarına yansıtıyor. Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen, Goldies stilinin son derece vurgulu ve iddialı bir etki bıraktığını belirtiyor.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna, farklı tasarımlarıyla İSMOB’da!

Kaliteli mobilya üretimini tasarım ve modayla buluşturan Tuna Ofis ve Tuna Ev, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yerini alıyor.

Gönye Proje Tasarım 2017 ev trendlerini analiz etti!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Tuna Ev, yatak odalarında ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştiriyor!

Yatak odalarında tercih ettiğimiz mobilyalar, konforlu ve huzurlu bir alan yaratarak bizleri mükemmel bir güne hazırlıyor. Tuna Ev’in ahşabın sıcaklığını minimal çizgilerle birleştirdiği ürünleri ile tasarım, kalite ve zarafet yatak odalarına taşınıyor.

Dünyanın en ilginç 9 ev tasarımı!

Bugüne kadar alışageldiğiniz bütün ev tasarımlarını aklınızdan çıkarın. Biraz hayal gücünüzü zorlamaya ne dersiniz? İşte marjinalliği ile nam salmış 9 ev tasarımı..

Dünyanın en ilginç 15 ev tasarımı!

Hepimiz kafamızda standartlaştırdığımız bahçeli bir ev, villa, veya bir gökdelende oturmak istiyoruz. Bu haberimizde bizde size bu algılarınızı yıkacak daha farklı ev seçenekleri göstermek istedik. İşte dünyanın en ilginç ev tasarımları...

Betondan yapılan tasarım ürünlerinde sanat var!

Yurtdışında oldukça bilinen özel karışımlı betonlarla yapılan ev ve ofis dekorasyon ürünleri tasarımını Türkiye'de ilk kez başlatan İzmirli mimar Hakan Kutay, sanatsal olmayan ürünlerin içine sanatı işlemeye çalışıyor.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen Haberi

Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen

Tuna Ev, 1950 - 1980 arası dönemin ruhunu yaşam alanlarına yansıtmak isteyenlere, Goldies koleksiyonuyla ışıltılı bir dünya sunuyor. Geçmişin esintilerini günümüze taşıyan mobilya, aksesuar, renk ve aydınlatma seçenekleriyle ilgili ipuçları veren Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen, Goldies stilinin son derece vurgulu ve iddialı bir etki bıraktığını söylüyor.


Geçmiş dönemlerin popüler mobilya ve dekorasyon eğilimlerini günümüze taşımak isteyenler, Tuna Ev’in Goldies koleksiyonundaki parçalar ile evlerinde nostaljik bir hava estiriyor. Koleksiyonda bulunan Nar Ürün Grubu, Cante Ürün Grubu, Helen Kanepe Grubu, VIP Kanepe Grubu, Forte Kanepe Grubu, Veda Yemek Grubu, Curve Yemek Grubu, Beta Yatak Grubu ve Perge Yatak Grubu, geçmişin kültleşmiş dekorasyon ve beğenilerini, günümüz dokunuşlarıyla güncel stille buluşturuyor. Özellikle 1950 - 1980 arası dönemdeki dizi, film...