26 / 04 / 2024

Tuncay Yıldırım kimdir

Tuncay Yıldırım kimdir

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Tuncay Yıldırım: Konut kredi faizleri düşmeli!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe vergi indirimlerinin kalıcı hale getirilmesini, konut kredi faizlerinin düşmesi gerektiğini söyledi.

GTO'dan inşaat sektörüne çözüm arayışı!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), inşaat maliyetlerindeki artışları nedeniyle zor durumda olan kamuya iş yapan müteahhitlere fiyat farkı ödenmesi ve sektörün yaşadığı sorunlara çözüm bulunması çalışma başlattı.

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Tuncay Yıldırım: Konut kredi faizleri düşmeli!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe vergi indirimlerinin kalıcı hale getirilmesini, konut kredi faizlerinin düşmesi gerektiğini söyledi.

İsmail Yıldırım kimdir?

Kocaeli Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kimdir? İsmail Yıldırım, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Okan Süha Yıldırım kimdir?

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Okan Süha Yıldırım kimdir? Okan Süha Yıldırım bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

M. Yıldırım Salihoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi M. Yıldırım Salihoğlu kimdir? M. Yıldırım Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? M. Yıldırım Salihoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Tuncay Yıldırım kimdir Haberi

Tuncay Yıldırım kimdir

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrı yaptı.

Sabah'tan Mehmet Boncuk'un haberine göre; GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, içinden geçilen zor sürecin herkesin yaşamında maddi ve manevi olumsuzluklara neden olduğunu söyledi.

Yıldırım, "Bu süreci birlikte en az zararla atlatabilmek için en güçlü silahlarımızdan biri de birbirimize destek olmak. Kuşkusuz bu salgın herkesi etkiledi ve etkilemeye de devam edecek. Herkes üzerine düşeni hassasiyetle yerine getirdiği takdirde sosyal ve ekonomik olumsuzlukları minimum seviyeye çekebiliriz" diye konuştu. Yaşanan salgın ve alınan tedbirler nedeniyle neredeyse durma noktasına gelen ticari faaliyetlerin ticaret erbabını zor durumda bıraktığına işaret eden Yıldırım, "Özellikle kentimizin alışveriş caddeleri Gazimuhtarpaşa ve Gaziler Caddesinde yüksek kiralar ödeyerek faaliyetlerine devam eden esnaf...