23 / 04 / 2024

Turanlar Grup Peli Parke

Turanlar Grup Peli Parke

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Turanlar Grup parke üretiminde dünyaya açılacak!

Turanlar Grup, ‘Peli Parke’ markasıyla sektöründeki küresel firmaların arasına girmeyi amaçlıyor. Şirket 2017 yılını yaklaşık 750 milyon TL ciro ile kapatmaya hazırlanıyor.

Peli Parke’den eğitime destek!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği proje ile daha önce Samsun ve Mersin’ de yapılan “Okullarda Yüzey Kaplama Yenilemesi” bu defa Erzurum ‘da gerçekleştirildi.

Turanlar Grup Peli Parke’nin yeni tırları yollarda!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup bünyesindeki Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi.

Peli Parke eğitime destek veriyor!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği projelerine devam ediyor.

Peli Parke ürünleri AB pazarına giriyor!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, Avrupa Birliği üyesi ülkeler arasında malların serbest dolaşımını sağlamak amacıyla kullanılan “CE” işareti standart gerekliliklerini yerine getirdi.

Peli Parke üretim kapasitesini 22 milyon metrekareye yükseltti!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, 2016 yılında üretim kapasitesini 12 milyon metrekareden 22 milyon metrekareye yükselterek üretime yatırım yapmaya devam ediyor.

Turanlar Grup'tan İstanbul'a 2 yeni otel!

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Peli Parke, bayileriyle buluştu!

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, toptancı bayileri ile İstanbul Green Park Otel’de buluştu.

Turanlar Group Halkalı'da otel yapacak!

Parke ile büyüdü şimdi enerjiye giriyor Orman ürüııleri sektöründe faaliyet gösteren Turanlar Group, beş yıl önce Peli Parquet markasıyla girdiği parke işinde önemli bir büyüme yakaladı.

Turanlar Şirketler Grubu Islak parke ile AB'ye açılacak!

Parkede Peli Parquet markasıyla tanınan Turanlar Şirketler Grubu, parkeyi banyo ve mutfak gibi ıslak alanlara taşımayı başardı. Firma ürünü bu aydan itibaren pazara sunmaya başladı...

Turanlar Peli Parquet markasıyla 5 yıl içinde sektör liderleri arasına girdi!

Turanlar Peli Parquet markasıyla 5 yıl içinde sektör liderleri arasına girdi. Turanlar Group, köklü geçmişinin yanı sıra, özellikle 5 yıl gibi kısa bir zamanda parke sektöründe ulaştığı ilk üç içindeki konuyla dikkat çekiyor.

Peli Parquet’den, iki yeni parke koleksiyonu!

“Peli Parquet” markasıyla, parke sektöründe 5 yıl içinde pazar liderleri arasına giren Turanlar Group, lamine ve masif parkeye alternatif 2 adet derzli laminart parke koleksiyonu sunuyor.

Turanlar Grup Peli Parke Haberi

Turanlar Grup Peli Parke




Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı.




Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin modern ve yenilikçi yüzü ön plana çıkarıldı. Tasarımda dikkat çeken en önemli detaylardan biri ise Peli Parke’ye ait sosyal medya hesaplarının da tanıtılması...