29 / 03 / 2024

turgay tanes gyoder

turgay tanes gyoder

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15’ten 21’e yükselten GYODER, başkan yardımcılarının ve komitelerinin sayısını da artırdı.

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes emekliliğe ayrılıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes 11 Haziran 2018 tarihi itibarıyla emekliye ayrılıyor...

Manzara Adalar'da teslimler erken başladı!

Manzara Adalar projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. Iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz'' dedi.

Gayrimenkul sektörü ‘ilk eve’ odaklandı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, orta sınıfın üst kesiminin son dönemde ev sahibi olduğunu ifade ederek, “Şimdi yatırım amaçlı ev alanların talebi de zayıfladı. Dolayısıyla sektör, hiç ev sahibi olmayan kesimi nasıl çekeriz’ diye düşünmeye başladı” diyor.

Turgay Tanes: İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday!

İstanbul'un tek başına 80 milyonluk bie ülkenin tüm ekonomik gereksimimlerini karşılayamacağını dile getiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "İzmir, İstanbul'un yükünü paylaşmaya aday." dedi...

Özyurtlar 60 bin aileyi ev sahibi yaptı!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu bugün sayfasında Özyurtlar Holding Başkanı Tamer Özyurt ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ile yaptığı röportajı yayınladı..

İnşaat sektörü belli standartlara ulaşmalı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes "İnşaat sektöründe belli standartların yakalanması gerektiğine dikkat çekerek “Belki de inşaatta 2.0'a geçmenin zamanı geldi” dedi.

Kartal, İstanbul'un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak!

2. Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nde “Neden Kartal” konulu panele katılan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Turgay Tanes konuşmasında şu görüşlere yer verdi..

Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor!

Yeni gayrimenkul projeleri hazırlığında olan İş GYO’nun Genel Müdürü Turgay Tanes yaptığı açıklamada "Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor" dedi.

Konuta ilgi 2017 yılında da devam edecek!

2017 yılında gayrimenkul sektörünün mevcut dinamiklerini koruyacağı bir yıl olacağını öngördüklerini belirten İş GYO Genel Müdür Turgay Tanes, konut kredi faizlerindeki seviyeler korunduğu sürece konut alımma yönelik ilginin de düşmeyeceğini söyledi.

İstanbul'un 2 yakası gayrimenkulde eşitlendi!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İstanbul Anadolu yakasının kamu ve özel yatırımlarla Avrupa yakasından daha fazla değerlendiğini belirterek, “Artık iki yaka eşitlenmiş oldu. Hem konut, ofis gibi kalitede, hem de değerlenmede” dedi.

Konut sektöründeki hareketlilik 10 yıl daha devam eder!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "Mevcut stokun da kalitesiz olması nedeniyle konuttaki akım 5-10 yıl daha devam edebilir. Ancak yüksek maliyetler sorun ve arsa arzı konusunda çalışmalar yapılmalı." dedi.

Turgay Tanes: Konut kredisi faizlerinde düşüş beklemiyoruz!

Kartal’ın kentsel dönüşümünü ve yatırımcılar için bölgenin potansiyelini anlatmak üzere “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ temalı Kartal Zirvesi düzenlendi. Zirveye katılan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes Kartal bölgesini değerlendirdi.

Turgay Tanes: Konut üreticileri SPK'ye tabi olmalı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ile röportaj gerçekleştirdi. Tanes, inşaat şirketlerinin halka açık olması gerektiğini belirtti.

turgay tanes gyoder Haberi

turgay tanes gyoder


Türkiye Gayrimenkul Sektörü’nün çatı kuruluşu ‘Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’ (GYODER), yönetim yapısını ve kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. GYODER sektörün önemli isimlerini bünyesine katarken başkan yardımcılarının sayısını da artırdı.  


Aziz Torun’un başkanlığında faaliyetlerini sürdüren GYODER’in yeni döneminde; Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Çalık GYO Genel Müdürü Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, PWC Şirket Ortağı Ersun Bayraktaroğlu ve FYP Proje Geliştirme Şirket Sahibi Füsun Yılmaz Phillipson GYODER Başkan Yardımcısı olarak yer alacak.


Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15’ten 21’e yükselten GYODER, başkan yardımcılarının ve komitelerinin sayısını da artırdı.


GYODER yaptığı tüzük değişikliği ile başkan yardımcılarının sayısını 4’ten 5’e çıkardı. Bu doğrultuda Aziz Torun başkanlığında...