26 / 04 / 2024

Turizm projeleri geliştirilmesi için

Turizm projeleri geliştirilmesi için

Skal International Eskişehir Kulübü'nün bu ay ki toplantısına konuşmacı olarak katılan ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, Eskişehir'e gelen turistlerin şehre bıraktığı gelirlerin arttırılabilmesi için projelerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Milyonları ilgilendiren karar resmen açıklandı! Konut arzı artırılacak, sosyal konut projeleri geliştirilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" yer aldı. Yayımlanan programda konut arzının artırılması ve sosyal konut projelerinin geliştirilmesiyle ilgili maddeler de yer aldı.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

İSTEB-BEZE işbirliği kapsamında, tüketicinin bilinçlendirilmesi; çağdaş, şeffaf ve güvenilir emlakçılık standartlarının geliştirilmesi ve bu konularda kamuoyu oluşturulmasına ilişkin çalışmalar gerçekleştirilecek.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Türkiye ile Venezuella Arasındaki Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması' onaylandı!

Türkiye ile Bolivarcı Venezuella Cumhuriyeti arasında 17 Mayıs 2018'de imzalanan Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması'nın her iki ülkedeki onay süreci tamamlandı.

Turizm sektöründe kira ödeyen işletmelerin yüzde 95'i faaliyetlerini durdurdu!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi Başkanı Muhammet Ali Özeken, turizm sektörünün koronavirüsten olumsuz etkilendiğini belirterek, kira ödeyerek faaliyet gösteren işletmelerin yüzde 95'inin faaliyetlerini durdurduğunu belirtti...

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

Konut projelerinde satış yöntemleri değişiyor!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında rol alan Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, konut projeleri satış yöntemlerinde gelecekte nelerin değişmesi gerektiğini değerlendirdi..

Aydın Alptekin: Raylı sistemi geliştirmek gerekiyor!

Alptekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Alptekin son 15 yılda Türkiye’nin dünyada çok güçlendiğini belirterek, ucuz ulaşım için raylı sistemin geliştirilmesi gerektiğini söyledi. 

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş kuruldu!

Boğaziçi Tuzla Turizm Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Akaryakıt ve Market İşletmeciliği San. ve Tic. A. Ş Banu Hephür, Menderes Alperen ve Şaban Kıraç tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bozcaada’da silueti bozan yapılar için yeni plan hazırlanacak!

BOZCAADA turizminin geliştirilmesi için bir turizm master planı hazırlamak isteyen Bozcaada Belediyesi, Ocak 2016’da Batman Üniversitesi’yle bir protokol imzaladı. Ardından üniversiteden bir ekip Bozcaada’ya giderek incelemelerde bulundu.

Turizm projeleri geliştirilmesi için Haberi

Turizm projeleri geliştirilmesi için

Eskişehir'in güçlü bir ekonomiye sahip olabilmesi için sadece sanayi ve ticaretin yetmeyeceğini söyleyen Başkan Zengin, "En az bunlar kadar önemli olan bir başka şeyse, turizmdir. Bacasız sanayi olan turizmin gelişmesi için Eskişehir ihtiyaç duyulan potansiyele sahiptir. Ancak bu potansiyelin yeterince kullanıldığını söylemek mümkün değildir. Eskişehir'in, turizm gelirlerinde hak ettiği payı alabilmesi için yapılması gereken çok şey, alınması gereken çok yol vardır. Her şeyden önce şehre kalıcı bir şeyler bırakmak gerekir. Biz ESGlAD olarak bu konuda üzerimize düşeni yapmaya, Skal ile birlikte ortak projelerde yer almaya hazırız" dedi. 


Eskişehir...