28 / 03 / 2024

turizmde yatırım ve teşvikler

turizmde yatırım ve teşvikler

Ekonomi Bakanlığınca, yılın ilk 3 aylık döneminde turizm sektöründe 90 tesis projesi için yatırım teşvik belgesi verildi.Türkiye'de 69'u yeni yatırım olmak üzere 90 tesis projesi yatırım teşviklerinden yararlandı.

YN Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YN Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Yoruç tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Gazi Umurpaşa Sokak'ta kuruldu.

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gate Invest İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Gökhan Akdeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

ABDK Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

ABDK Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi, Nurten Tatlıcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi' nde kuruldu.

Abdulazız Alturkı Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abdulazız Alturkı Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Hüsrevpaşa Caddesi'nde kuruldu.

FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi kuruldu!

FNP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştime Anonim Şirketi, Ramazan Ahmet Paralı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hanife Paralı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu.

Remzi Kanbur Gayrimenkul Yatırım ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Remzi Kanbur Gayrimenkul Yatırım ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Remzi Kanbur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Özlem Kanbur ile Şebnem Kanbur Gülsoy Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bağcılar'da kuruldu.

Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin acı günü! Hüsniye Batum vefat etti!

Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin CEO'su K. Yavuz Batum'un annesi Hüsniye Batum vefat etti. Otoyol Yatırım Ve İşletme A.Ş. ve Makyol İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Vaya Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vaya Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Vedat Aloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, 3 milyon TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy -Büyük Şehir Yolları N Tepe Sitesi, D Office'de kuruldu.

Mad Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mad Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Alp Delimollaoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Kozyatağı, 19 Mayıs Mahallesi, Turaboğlu Sokak'ta kuruldu.

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güleç tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi, Şehit Ünal Kalafat Caddesi'nde kuruldu.

turizmde yatırım ve teşvikler Haberi

turizmde yatırım ve teşvikler

Ekonomi Bakanlığınca, yılın ilk 3 aylık döneminde turizm sektöründe 90 tesis projesi için yatırım teşvik belgesi verildi. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinden (AKTOB) derlenen verilere göre, ocak-mart döneminde Türkiye'de 69'u yeni yatırım olmak üzere 90 tesis projesi yatırım teşviklerinden yararlandı.Yeni yatırımların toplam bütçesi 1 milyar 9 milyon liraya ulaştı, Antalya 11 yeni projede 484 milyon lira ile en büyük payı aldı. Antalya'yı İstanbul, Aydın, Konya, Trabzon, İzmir, Muğla, Nevşehir ve Ankara takip etti. Yılın ilk 3 aylık döneminde teşvik alan alan 90 tesiste 18 bin 585 yeni yatak yer alacak. Bu yatırımlarla 4 bin 249 kişiye yeni istihdam olanağı sağlanacak.Teşvik belgesi alan yatırımlar, vergi indirimi, sigorta primi işveren hissesi, faiz desteği, yatırım yeri tahsisi, KDV istisnası, gümrük vergisi...