27 / 04 / 2024

turizme destek

turizme destek

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı, Rusya'da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle uçuş ve rezervasyon iptallerinin önüne geçilebilmesi için destek sağladı.

Ömer Çelik: Turizme 6 bin dolar yakıt desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, önümüzdeki 2 ay, seyahat acentelerinin organizasyonunda, 10 ülkeden Türkiye'ye gelecek her yolcu uçağına 6 bin dolar yakıt desteği verileceğini bildirdi.

Turizme kalkınma desteği!

Kalkınma Ajanslarından antik kentlerdeki projelere yaklaşık 2 milyon 750 bin liralık destek sağlandı. Turizm çeşitliliğinin artırılmasına olanak sağlayacak şekilde altyapının geliştirilmesi ve çevre düzeni iyileştirilmesi amaçlarıyla başvuru yapılabiliyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı 130 milyon liralık destek verecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, turizm bölgelerinin teknik altyapılarının oluşturulması ve mevcutların iyileştirilmesi için bu yıl sektöre 130 milyon lira destek verecek...

Özer Matlı: Kredi destek paketi inşaat sektörünü harekete geçirecek!

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, "Kredi destek paketi inşaat sektöründen turizme, otomotivden mobilyaya kadar birçok sektörü harekete geçirecek" dedi.

Yeni kredi destek paketinin detayları belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün katıldığı bir televizyon programında konut ve turizme yönelik yeni bir finansman paketi hazırladıklarını aktarmıştı fakat detay vermemişti. İşte Kredi destek paketinin detayları...

Gümüşhane Çakırkaya Manastırı turizme kazandırılacak!

Gümüşhane'de yer alan Çakırkaya Manastırı turizme kazandırılacak. Tarihi manastırda, kayalardan yontularak oluşturulmuş sekiz destek sütunu bulunuyor.

Batman Hazzo kalesi turizme kazandırılacak!

Batman’ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk’un sembolü olan Hazzo kalesini turizme kazandırmak için proje hazırlığında olduklarını belirten Belediye Başkanı Veysi Işık, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın projemize destek vermesini bekiloyuruz” dedi.

TKDK turizme destek sağlıyor!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü, Balıkesir'de 5 kırsal turizm projesine 1,5 milyon liralık hibe desteği sağladı.

Turizme ikinci destek paketi Ekim ve Kasım döneminde gelecek!

TÜRSAB'ın Turizm Destek Paketi Raporu'na göre Türkiye atılan bu adımlarla Rusya pazarındaki kan kaybını yüzde 10-15 seviyelerinde tutmayı planlıyor. Bunun içinde önümüzdeki dönemde bir paket daha açıklanması gündemde.

Turizme destek süreci başladı!

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı, Rusya'da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle uçuş ve rezervasyon iptallerinin önüne geçilebilmesi için destek sağladı.

Süleyman Alata: Turizme 8 milyon lira destek vereceğiz!

" Denizli Turizmini Geliştirmek ve Alternatif Turizm " toplantısında GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, " 2015 yılında turizm sektörüne 8 milyon lira destek vereceğiz " dedi.

GEKA' dan turizme 25 milyon TL'lik destek!

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), 2015 yılı proje teklif çağrısına çıktı. GEKA; Alternatif Turizm, Üretim ve Ticaret Altyapısını Geliştirilmesi ile Yenilenebilir Enerji Mali Destek programlarında toplam 25 milyon TL destek sağlayacak.

Şekerbank turizmcilere 5 yıldızlı destek verecek!

Şekerbank, "Turizme 5 Yıldızlı Destek Paketi" kapsamında Bodrum Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'yla protokol imzaladı. Gökhan Ertürk ve Erdoğan Başeymez ile protokol imzaladı.

Şekerbank'tan turizme destek paketi!

Şekerbank Başekonomisti Ozan Çağrı Gazitürk: - "Turizmcilerimiz özellikle milenyum kuşağı denilen ve gezmeyi seven 1990-2000'li yıllarda doğan yeni neslin ihtiyaçlarını ve taleplerini çok iyi analiz etmeli" dedi...

Şekerbank Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi'nin detayları açıklandı!

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, turizm sektörü İçin hazırladıkları destek paketinin, yerel ihtiyaçlara özel geliştirilmiş bankacılık ürünleri ve de indirimleri kapsadığını söyledi.

Şekerbank'tan Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi!

Şekerbank tarafından hazırlanan "Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi"nde işletmelere, yeni sezona hazırlanırken sadece kredi değil, hem finansman hem de destek hizmetleri içeren bankacılık çözümleri sunulacak

turizme destek Haberi

turizme destek

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı, Rusya'da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle uçuş ve rezervasyon iptallerinin önüne geçilebilmesive turizm sektörü üzerindeki olumsuz etkilerin azaltılması için 'tarifesiz turistik uçak seferleriyle turist getiren (A) grubu seyahat acentesi işletme belgeli seyahat acentelerine yönelik destek sağlayacak. Nisan ve mayıs aylarındaki uçuşları kapsayan desteğin miktarı uçak başına 6 bin ABD Doları olarak belirlendi. 




Bakanlıktan yapılan yazılı duyuruya göre; Rusya'da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle uçuş ve rezervasyon iptallerinin önüne geçilebilmesi ve turizm sektörü üzerindeki olumsuz etkilerin azaltılması için tarifesiz (charter) turistik uçak seferleriyle turist getiren Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan (A) grubu seyahat acentesi işletme belgeli seyahat acentelerine yönelik destek sağlanması kararı alındı. 

Azerbaycan, Moldova, Belarus, Özbekistan, Ermenistan, Rusya, Tacikistan, Gürcistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Ukrayna, İran gibi ülkelerle, Antalya Gazipaşa-Alanya, Antalya,...