19 / 04 / 2024

turizmi bekleyen tehlikeler neler

turizmi bekleyen tehlikeler neler

Turizm sektörüne markalı iş otelleri ya tınması olarak giren Er Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türk turizminin gelecekteki en büyük tehlikesinin kuraklık olduğunu vurguladı.

ABD'de bekleyen konut satışları Nisan'da yüzde 1.5 düştü!

ABD'de bekleyen konut satışları Nisan'da yüzde 1.5 düşüş gösterdi. Geçen yıl aynı döneme göre yüzde 2 düşen satışlarda istikrar devam etti.

Turizmi Teşvik Kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun teklifi!

Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi meclise verildi. Turizm yatırımlarının artırılması amaçlanan teklif komisyona sunuldu. 

Estelika Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Estelika Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Keleş tarafından kuruldu. 

ABD'de bekleyen konut satışları Şubat'ta yüzde 1 düştü!

ABD'de bekleyen konut satışları Şubat ayında aylık yüzde 1, yılık yüzde 5 düşüş kaydetti. NAR bu yıl bekleyen konut satışlarının yüzde 0.7 düşerek 5.3 milyon olacağını tahmin ediyor.

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile N.Ahmad Aref   Abedalqader tarafından kuruldu. 

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

ABD'de bekleyen konut satışları 3. ayda da düştü!

National Association of Realtors verilerine göre ABD'de bekleyen konut satışları Aralık ayında yüzde 2.2 oranında düştü. 

Medicaleste Sağlık Turizmi Danışmanlık Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medicaleste Sağlık Turizmi Danışmanlık Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lale Kaya tarafından kuruldu. 

Drc Otelcilik Ve Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Drc Otelcilik Ve Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yıldırım tarafından kuruldu. 

Ecolife Sağlık Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecolife Sağlık Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elamır Elsherif tarafından kuruldu. 

ABD'de bekleyen konut satışları Kasım'da yüzde 0,7 düştü!

ABD'de National Association of Realtors (NAR) verilerine göre, bekleyen konut satışları Kasım'da yüzde 0.7 düşüş gösterdi. 

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Osman tarafından kuruldu. 

Kararname bekleyen kamu müteahhitleri, temsili cenaze namazı kıldı!

Adana'da 7 aydır fiyat farkı ve tasfiye kararnamesi bekleyen kamu müteahhitleri, ’Fiyat farkı ve tasfiye kararnamesi bekleyen kamu müteahhitliği ölmüştür’ yazılı tabutun önünde temsili cenaze namazı kıldı.

turizmi bekleyen tehlikeler neler Haberi

turizmi bekleyen tehlikeler neler

Turizm sektörüne markalı iş otelleri ya tınması olarak giren Er Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türk turizminin gelecekteki en büyük tehlikesinin kuraklık olduğunu vurguladı. Devletin ve turizmcilerin bir an önce kuraklığa karşı önlem alması gerektiğinin altım çizen Genel Müdür Ferzan Çelikkanat, "Devlet yatırım ve işletme sürecinde çevreci ve sürdürülebilir ürünlere teşvik vermeli" dedi. Artık yeni projelerde su tüketen hamam ve spa'lann daha az yer aldığına da dikkat çeken Çelikkanat, "Kuraklıkla mücadele, sonradan odalara "havlunu yere atma yeşili koru" uyarılar yapıştırmakla yürütülemez. Kullanım sularının klozet ve bahçe sulama sistemine verilmesini öngören sistemler dahil çok sayıda enerji ve su tasarrufu sağlayan sistemler var. 

Yatırımcılar biliııçlenmeli"...