24 / 04 / 2024

turizmi eleman bulamıyor

turizmi eleman bulamıyor

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris, Bodrum ve Fethiye'nin yer aldığı Muğla'da, özellikle turizm sektöründe çalıştırılacak personel bulmada sıkıntı yaşanıyor. Muğla bölgesinde turizmciler, istihdam edecek nitelikte ve sayıda eleman bulamıyor.

İnşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor! İşçiler 2 bin TL'lik günlük ücret istiyor!

İstanbul'da konutunu yenileyeceklere 800 bin lira hibe, 700 bin lira da uygun maliyetli kredi imkanı sunulacak. Kentsel dönüşüm hızlı atılan bu adımlarla hızlandırılırken, inşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor. İşte ayrıntılar...

Şirketler en çok hangi alanlarda eleman arıyor? İşte en çok tercih edilen meslekler!

Deprem felaketleri ve seçim belirsizliği nedeniyle işe alımları askıya alan şirketler yeniden eleman arayışlarını hızlandırdı. Çalışanlar ağırlıklı uzaktan çalışmayı veya hibrit çalışmayı tercih ederken, işe alımlarda belirli sektörler ön plana çıkıyor. Detayları haberimizde…

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor. İlana son başvuru tarihi ise 23 Ocak 2023! İşte detaylar…

Öğrenciler yaşayacak ev bulamıyor!

Üniversite öğrencilerin barınma sorunu gün geçtikçe büyüyor. Kiraların artmasıyla beraber öğrenciler bütçelerine uygun ev bulamıyor. 

Polisler Diyarbakır'da ev bulamıyor!

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce, kentteki terör olayları yüzünden Diyarbakır’a atanan 5 bin polisin büyük bir çoğunluğu, bölgede kiralık ev bulamıyor.

TÜMAŞ eleman arıyor!

TÜMAŞ Türk Mühendislik Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş. firmasının metro ve raylı sistemler kontrollük hizmetlerinde çalıştırma üzere eleman arıyor. İşte adaylarda aranan özellikler...

Ata Demirer Cihangir’deki evine kiracı bulamıyor!

Ünlü komedyen Ata Demirer, yaklaşık bir yıl önce boşalttığı Cihangir’deki boğaz manzaralı evine kiracı bulamıyor. Boğaz manzaralı lüks daire için aylık 10 bin lira kira isteyen Demirer evdeki eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtmıştı.

Babacan Yapı eleman arıyor!

Babacan Yapı satış yönetmeni, satış müdürü, satış uzmanı, hakediş ve kesin hesap mühendisi ve şantiye depo sorumlusu bölümlerinde çalışacak eleman arıyor.

Bizim Grup Gayrimenkul satış elemanı arıyor!

Bizim Grup Gayrimenkul konut satışı ve pazarlama konusunda yetiştirilecek satış elemanı arıyor. Başvurular Güneşli Mahallesi Mahmutbey Yolu No:182 Cadde Rezidans satış ofisine yapılıyor.

Turizmci yeni eleman arıyor!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris, Bodrum ve Fethiye'nin yer aldığı Muğla'da, özellikle turizm sektöründe çalıştırılacak personel bulmada sıkıntı yaşanıyor. Muğla bölgesinde turizmciler, istihdam edecek nitelikte ve sayıda eleman bulamıyor.

Avrupa Konutları Kale ve Eclipse Maslak için satış elemanı aranıyor!

Artaş İnşaat satışları devam eden Eclipse Maslak ve yakında satışa çıkacak olan Avrupa Konutları Kale Topkapı projeleri için gayrimenkul sektöründe deneyim sahibi satış elemanı arıyor.

Ordu'da yamaç paraşütü turizmi artırıyor!

Ordu'da yamaç paraşütü tutkunları, şehir merkezinden yaklaşık 500 metre yükseklikteki Boztepe'den yılın her ayında uçuş yaparak, mavi ile yeşilin keyfini çıkartıyor.Ordu'da yamaç paraşütü turizmi artırıyor.

turizmi eleman bulamıyor Haberi

turizmi eleman bulamıyor

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris, Bodrum ve Fethiye'nin yer aldığı Muğla'da, özellikle turizm sektöründe çalıştırılacak personel bulmada sıkıntı yaşanıyor. Yılda 3 milyondan fazla yabancı turistin tatil için tercih ettiği Muğla bölgesinde turizmciler, istihdam edecek nitelikte ve sayıda eleman bulamamaktan şikayetçi. 


ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Marmaris'teki bir otelde "İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı" düzenlendi. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal da nitelikli eleman kadar girişimci sayının da yeterli seviyede olmadığına dikkati çekti. Baysal, Japonya'da 6 milyon olan girişimci sayısının Türkiye'de 1.5 milyon olduğunu dile getirdi. Üniversite öğrencilerine seslenen Baysal, okul dışındaki zamanlarında turizm bölgelerinde iş gücüne katılmalarını...