27 / 04 / 2024

Türk markalar avrupa mağazaları

Türk markalar avrupa mağazaları

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

Türk vatandaşlarına kolay Schengen vizesi veren ülke belli oldu!

Bir Avrupa ülkesi Schengen vizesi vermekte ısrar edince bir Avrupa ülkesinin Türk vatandaşlarına vize vermesinin daha kolay olduğu ortaya çıkıyor. Peki Schengen vizesini en hızlı hangi ülke alabilir? İşte Türklere en kolay Schengen vizesi veren ülke...

Türk Hava Yolları'nda gurbetçilere özel indirim kampanyası; Bilet fiyatları düştü

Türk Hava Yolları, Avrupa'da yaşayan Türkler'e yönelik indirimli bilet kampanyası başlattığını duyurdu. İşte kampanyanın detayları...

İşte Polonya’nın ilk yüksek hızlı tramvay hattını yapacak O Türk firması!

Polonya’nın en büyük kentlerinden biri olan Krakow’un tramvay projesini Türk firması üstlendi. Projenin finansmanı ise Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD).

En ucuz Türk kahvesi makinesi kaç TL?  26 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Türk kahvesi makinelerinin fiyatı ne kadar? Hangi markalar çok satıyor?  En çok satan Türk kahvesi makinesi hangisi?

Yurt dışında yaşamak isteyenlere müjde! 27 bin liraya Türk işçi aranıyor

Avrupa ülkelerinden iş ilanları gelmeye devam ediyor. Bu kez Almanya 27 bin liraya Türk işçi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Tasarım harikası Toyota Yaris Hybrid'ten 20 bin 950 Türk Lirası İndirim! İşte 28 Mart 2022 Fiyat listesi!

Toyota, 2021 senesinde en iyi otomobil markası olarak seçildi. Avrupa'da bu ödüle layık görülen Toyota, Yaris Hybrid modelinin fiyat listesini açıkladı. Tam 20 bin 950 Türk Lirası indirim yaptı. İşte indirimin ardından güncel fiyat listesi...

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Türk şirketler Avrupa'da çelik fabrikası topluyor!

Türkiye, küresel ham çelik üretiminde geçen sene yüzde 6 oranında büyüyerek 35.8 milyon tonluk üretim yaptı. Çelik sektöründe faaliyet gösteren Türk firmaları, yerli yatırımlarını hızlandırırken bir taraftan da yurt dışında yeni yatırımlarını hayata geçiriyor.

Türk markalar gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleşiyor!

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

Türk markalarından yurt dışı atağı!

Kovid-19 salgını sebebiyle yurt içindeki satış gelirleri düşen Türk markaları, döviz kurunda yaşanan artış ve özellikle Avrupa’da ucuzlayan kiralar gerekçesiyle yurtdışına odaklandı. 

Türk markalar avrupa mağazaları Haberi

Türk markalar avrupa mağazaları

Ulusal Franchising Derneği (UFRAD) Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Nezif Emek perakende sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Emek yaptığı açıklamada, yatırımlarına hız kesmeden devam eden Türk perakende markalarının yurt dışında hem şubeleşme hem de franchising yöntemiyle yurt dışında son sürat mağazalaştığını söyledi. Emek açıklamasında, finansal gücü ya da yeterli kaynağı bulunmayanların veya yeterince kaynak ayırmayanların franchise yöntemlerini tercih ettiğini dile getirdi.

Sıklıkla tercih edilen Franchising yönteminin hem risksiz olduğunu hem de hızlı büyümeye katkı sağladığını dile getiren Emek, bazı şirketlerin ise Turquality desteği için şubeler hizmete açtığını kaydetti.

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek, yurt dışında yatırımlarına hız kesmeden devam edne Türklerin en çok tekstil ve gıdada şubeleştiğini ya da franchising verdiğini dile getirerek, diğer alanlarda yurt...