23 / 04 / 2024

Türk Telekom yeni binası ümraniye

Türk Telekom yeni binası ümraniye

Türk Telekom, bankalara olan borcu sebebiyle gündeme geliyordu. Türk Telekom bu seferde İstanbul Ümraniye’de yeni inşa ettiği yönetim binasının yıkımı ile gündemde. 

Türk Telekom’dan yaza özel kampanya! 50 GB’lık paketin aylık fiyatı 80 liradan satılıyor!

Türk Telekom, faturasız hat kullanan müşterilerine özel yeni bir kampanyaya başladı. Yaz dönemine özel üç aylık olan paketlerin avantajlı fiyatlardan sunulduğu belirtildi.

Türk Telekom'dan emeklilere duyuru! Bu banka üzerinden maaş alanlara 80 TL'lik paket satışı!

Türk Telekom emekliler için yeni bir kampanya ile geldi. Yapılan açıklamaya göre o bankadan maaş alanlar için indirimli tarifelerden yararlanmak da mümkün olabilecek. Peki hangi banka ile iş birliği yapıldı?

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı

Türk Telekom fiber abonelerine güzel haber! İnternet hızı 200 mbps oldu! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom, fiber abonelerine güzel haberi yeni kampanyası ile verdi! Hem yükleme hem de indirme hızı 200 mbps'e çıktı!

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Telefon fiyatlarına bakıp üzülenler için Türk Telekom'dan yeni telefon kampanyası! 12 ay taksit imkanı da var

Akıllı telefonlarda alım gücü azaldıkça, vatandaş çaresi yenilenmiş telefonlarda buldu. Türk Telekom'dan TSE damgalı yenilenmiş telefon kampanyası. İşte detaylar...

Türk Telekom internet aboneliklerine zam! Artış sonrası en düşük paket kaç lira oluyor?

Türkiye'de elektrik, su, doğal gaz zamları derken internete de zam geliyor. Bankalara olan borcunu ödeyemeyen Türk Telekom'un Varlık fonu tarafından satın alınmasının ardından internet aboneliklerine zam geleceği öğrenildi. En düşük paket kaç lira oldu? İşte detaylar...

Böylesi görülmedi! Türk Telekom'dan iPhone 12'ye yüzde 75 İndirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türk Telekom kampanyalara dur demeden devam ediyor! iPhone 12'ye tam tamına yüzde 75 indrim uyguladı bu da 7 bin 532 liraya denk geliyor! Sakın bu indirimi sakın kaçırmayın! Peki, Türk Telekom'da kampanyalı iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türk Telekom'dan iPhone 12'ye 7532 TL indirim fırsatı! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türk Telekom'dan 7 bin 532 lira indirimle iPhone 12'ye sahip olabilirsiniz! Sakın kaçırmayın! Peki, iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türk Telekom ve Hepsiemlak'tan emlakta dijital dönüşüm işbirliği!

Türk Telekom emlak sektöründe dijital dönüşümün önünü açacak yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hepsiemlak ile hayata geçirilen proje ile emlakçılara atanan mobil numaraların kendilerine ait şahsi numaralara yönlendirilmesi sağlanacak.

Türk Telekom'un internet kalitesinden haberi var mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Türk Telekom'un internet kalitesinden haberi var mı?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4 maddelik analizi...

Türk Telekom hisseleri satışa çıkıyor!

Türk Telekom'un OTAŞ'taki yüzde 55'lik hissesini aralık ayında borcu karşılığında devralan bankalar, paylarını satmaya karar verdi.

Türk Telekom yeni binası ümraniye Haberi

Türk Telekom yeni binası ümraniye

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Şahin'in haberine göre; Türk Telekom, İstanbul Ümraniye’de yeni inşa ettiği yönetim binasını yıkıyor. Edinilen bilgilere göre inşaat sürecinde olan bina, yönetim tarafından tasarımı beğenilmediğinden yıkılıp tekrardan inşa edilecek.

Türk Telekom'un yüzde 55'lik hissesi, 11 Kasım 2005 tarihinde Suudi merkezli Oger Telecom'a 6 milyar 550 milyon dolar karşılığında satılmıştı. 

Son dönemde özelleştirme borcunu öderken kullanılan kredinin geri ödemesinde yaşanan sıkıntılarla gündemde olan Türk Telekom, son 12 yılda 423 milyon liralık gayrimenkul satarken, 1.5 milyar lira değerinde gayrimenkul satın aldı. 

Çok sayıda inşaat yatırımına imza atan Türk Telekom'un 2012'de İstanbul Ümraniye İlçesi'nde “finans merkezi” olarak bilinen bölgede yapımına başladığı plazanın  ise yıkılacağını açıklandı. 


YENİDEN YAPILACAK
60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ve tamamlandığında Türk Telekom İstanbul Bölge Müdürlüğü hizmet...