26 / 04 / 2024

Türker İnanoğlu fakültesi

Türker İnanoğlu fakültesi

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu, memleketi Safranbolu’ya iletişim fakültesi yaptırmak istedi. Fakat fakültenin yapılacağı arazi 6 aydır teslim edilmedi. İnanoğlu, "Bürokrasi yüzünden bu fakülteyi farklı bir şehirde yapmayı düşünüyorum" dedi...

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı, 7 Mart itibariyle tüm bölümlerdeki hizmetlerin, deprem riski olmayan çelik yapılarla sürdürüleceğini duyurdu.

Son dakika gelişmesi! İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor!

İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor. İşte son dakika gelişmesi...

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Türker Erten, İpek Duruk, Hale Mazıcıoğlu, Hülta Erten ve Pınar Erten Pekin ortaklığında kuruldu.

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Fatih'te bulunan ek hizmet binası hizmete açıldı. 

Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisine AVM mi yapılacak?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, yaklaşık 50 yıl boyunca hastane binası olarak hizmet sunduktan sonra yıkılan eski Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi arazisinde ne yapılacağına ilişkin belirsizlikler olduğunu açıkladı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinde son durum!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinin çalışmaları devam ediyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalara ilişkin bilgileri aktardı...

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Çapa Tıp Fakültesi'nin binasında yıkım başladı!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğüne sahip depremin ardından ağır hasar gören İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi binasının yıkımına başlandı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin amfileri yenilendi!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi binasında, yapılan güçlendirmelerden sonra ders başladı. Eylül'de meydana gelen 5,8’lik depremin ardından hasar tespit edilen amfiler, yenilendi. 

Türker İnanoğlu fakültesi Haberi

Türker İnanoğlu fakültesi

Karabük Üniversitesi tarafından Türk Sineması'nın duayen ismi Türker İnanoğlu'na, Türk Sineması'na katkılarından dolayı 3 Nisan 2017 tarihinde fahri doktora unvanı verildi. Türk Sineması'na yön veren isimlerin başında gelen İnanoğlu törende yaptığı konuşmada 60 sene sonra ortaokulu bitirdiği Safranbolu'dan böylesi bir unvanla karşılanmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Ünlü yapımcı, törende üniversitenin iletişim fakültesi binasını yapma sözü verdi.

İMZALAR ATILDI AMA...

Sözcü'den Şeyma Ulusoy'un haberine göre; Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ise fakültenin adının Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi olacağını müjdeledi. Fatülte yapılması için 13 Mart 2019 tarihinde İnanoğlu ve rektör Polat bir araya gelerek protokol imzaladı. Yapılan protokolde 5 bin 300 metrekare kapalı alana sahip Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi binasının, Karabük Üniversitesi'ne devredilen Safranbolu Kaymakamlığı'nın eski binasının bulunduğu yere inşa...