27 / 04 / 2024

Türker Naslı kimdir

Türker Naslı kimdir

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, bugüne kadar Türkiye’de yatırımın, üretimin önünün açılmasına yönelik kapsamlı reformların hayata geçirilmesi gereğini hep ifade ettiklerini hatırlattı.

İnşaat sektörü seçimden sonra canlanacak!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, son yıllarda Türkiye ekonomisindeki büyümenin lokomotifi inşaat sektörü olduğunu belirtirken; Ankara'nın, sektörün en hızlı büyüdüğü illerin başında geldiğine işaret etti.

Ankara'nın kalkınma ivmesi inşaat sektörüne yansıdı!

TUGIAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye'nin en zengin ili çıkan Ankara'nın son yıllardaki kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Ankara'nın refah artışı inşaat sektörüne de yansıyor!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK'in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye'nin en zengin ili çıkan Ankara'nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Ankara'nın kalkınma ivmesi inşaat sektörüne de yansıyor!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, TÜİK’in yaptığı araştırmada ferdi gelir düzeyi açısından Türkiye’nin en zengin ili çıkan Ankara’nın son yıllarda yakaladığı kalkınma ivmesinin inşaat sektörüne de yansıdığını bildirdi.

Türker Naslı: Ankara inşaatta sıçrama yaşayacak!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, Ankara’da son yıllarda hızlı gelişim gösteren inşaat sektöründe asıl büyümenin önümüzdeki yıllarda yaşanacağını bildirdi.

İSO 500’e giren Ankaralı firma sayısında artış yaşandı!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, seçim yılı olması ve küresel ekonomide yaşanan sıkıntılara rağmen 2014 yılında 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Ankaralı firma sayısı ve üretimden satışlarında artış yaşandığını belirtti.

TÜGİAD Kazanlı'da termal turizm için çalışacak!

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı ve üyelerini kabul eden Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçeye yatırım yapacak. Her türlü desteği vereceklerini belirterek, Kazan'ın termal turizm alanında değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

Ankara sağlıkta silikon vadisi olabilir!

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı: “Ankara sağlıkta, dünya çapında dev bir ‘silikon vadisi’ ve Türkiye’de sağlık turizminin başkenti olma kapasitesine sahiptir” dedi.

Türker Naslı: Ankara'da inşaat sektörü lokomotif görev üstleniyor!

TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, Ankara'da inşaat sektörünün lokomotif görev üstlendiği, sanayinin inovasyon, Ar-Ge, tasarım ve markalaşma ile katkı sağladığını söyledi..

Türker Naslı: Ankara, Houston gibi sağlık turizm merkezi olacak!

TÜGİAD Ankara'da olağanüstü kongre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Türker Naslı, Ankara'nın Houston ve Cleveland gibi sağlık turizminin merkezi olabileceğini, Ankara'nın turizmden yeterli pay alamadığını belirtti...

Türker Naslı: Termalin başkenti olmaya hazırız!

TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Türker Naslı, 9 ayrı ilçesi çok zengin termal kaynaklara sahip Ankara'nın, dünyanın önemli termal ve sağlık turizmi merkezlerinden biri haline getirebileceğini söyledi.

Türker Naslı: Ankara'yı sağlık turizmi merkezlerinden biri yapabiliriz!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Türker Naslı, 9 ayrı ilçesi çok zengin termal kaynaklara sahip Ankara’nın, dünyanın önemli termal ve sağlık turizmi merkezlerinden biri haline getirebileceğini belirtti...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi kararı verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin arazisinin bulunduğu 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 25 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 26 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı. 

Türker Proje'nin arazisinin imar raporu yayınlandı!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı, İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi Web sitesinde yayınlandı. 

Türker Proje Gayrimenkul 2020 faaliyet raporu!

Türker Proje Gayrimenkul 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Türker Proje 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul, 2020 yılı hesap dönemi finansal raporlarının denetlenmesi için bağımsız denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Türker Proje'nin 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planı onay!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 14 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 15 Nolu İmar Komisyonu Raporu oybirliği ile kabul edildi.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Türker Proje 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Türker Proje'nin 2020 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilmesine onay verildi.

Türker Proje 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje'nin 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında 2019 faaliyet yılına ilişkin olarak Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtımı yapılmaması hususundaki teklifi Genel Kurul'ca kabul edildi.

Türker Proje'nin genel kurul sonuçları tescillendi!

Türker Proje'nin 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 7 Temmuz 2020 tarihinde  düzenlendi. 

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar planları komisyona havale edildi!

Türker Proje Gayrimenkul, Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin (2020/6178) görüşüldüğü, oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı.

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Türker Naslı kimdir Haberi

Türker Naslı kimdir

TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik hazırladığı paketin bir an önce hayata geçmesini memnuniyet ve heyecanla beklediklerini ifade etti.

Naslı: “Beklentimiz, yatırımları canlandıracak etkili reformların hayata geçirilmesi…”


Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, hükümetin yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik hazırladığı paketin hayata geçmesini iş dünyası olarak memnuniyet ve heyecanla beklediklerini ifade ederek, “Beklentimiz, yatırımları canlandıracak etkili bir reform paketinin hayata geçirilmesidir” dedi.


Türker Naslı yaptığı açıklamada, bugüne kadar Türkiye’de yatırımın, üretimin önünün açılmasına yönelik kapsamlı reformların hayata geçirilmesi gereğini hep ifade ettiklerini ve dile getirdiklerini hatırlatarak, hükümetin bu yönde bir çalışma içinde olduğunu öğrenmenin kendilerini sevindirdiğini bildirdi. Naslı, özellikle ileri teknoloji yatırımlarının önünün açılmasının Türkiye için hayati önemde olduğuna işaret ederek, Ar-Ge faaliyetlerine güçlü...