28 / 03 / 2024

Türker Proje Gayrimenkul Proje

Türker Proje Gayrimenkul Proje

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bursa'da bulunan arsa satışı hakkında bilgi yayınladı.

Türker Proje Gayrimenkul'den 2023'ün ilk yarısında 34 milyon 210 bin TL'lik zarar!

Türker Proje Gayrimenkul 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda 34 milyon 210 bin 963 TL zarar ettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınladı. 

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün İstanbul Kartal'da yer alan gayrimenkullerinin KDV hariç değerlerinin toplamı 207 milyon 235 bin TL, KDV dahil ise 244 milyon 537 bin TL olarak belirlendi.

Türker Proje Gayrimenkul ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Türker Proje Gayrimenkul tarafından yayınlanan raporlarda, şirketin 1 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla elde ettiği kira gelirleri 19 bin 767 TL olarak açıklandı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Türker Proje'nin öz kaynakları 151 milyon 994 bin TL oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin öz kaynakları 151 milyon 994 bin TL oldu...

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşteTürker Proje Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Türker Proje Gayrimenkul 2020 yılı karından pay dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu'nun kar payı dağıtımı yapılmaması hususundaki teklifi Genel Kurul tarafından kabul edildi.

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türker Erten Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Türker Erten, İpek Duruk, Hale Mazıcıoğlu, Hülta Erten ve Pınar Erten Pekin ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul Proje Haberi

Türker Proje Gayrimenkul Proje

Türker Proje Gayrimenkul Bursa'da bulunan arsa satışları için Gayrimenkul Danışmanlık firmasından hizmet alacak.


Türker Proje Gayrimenkul Açıklama:



20 Mayıs 2015 tarihli açıklamamızda, Şirketimiz aktifinde, Panayır Mahallesi, Yeni Yalova Caddesi, No:510 Osmangazi/BURSA adresinde kayıtlı bulunan 25.555,04 m2 büyüklüğündeki arsamızın satılması veya Kat karşılığı inşaat geliştirme sözleşmesi yapılması veya Hasılat paylaşımı sözleşmesi yapılması amacı ile bir inşaat şirketiyle işbirliği yapmak üzere bir Gayrimenkul Danışmanlık firmasından hizmet alınmasına karar verildiği ifade edilmişti.

01 Haziran 2016 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile  TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan ekspertiz raporunda Emsal Satış Karşılaştırma Yöntemine göre KDV hariç 23.724.000TL değer tespit edilen Bursa'daki arsamızın,  20 Mayıs 2015 tarihinden bu yana satış alternatifinin değerlendirilmesine rağmen bu tarihe kadar başka bir alıcı bulunamaması da dikkate alınarak KDV dahil 9.100.000 USD...