25 / 04 / 2024

Turkeybuild 2016 fuarı

Turkeybuild 2016 fuarı

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 1 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin anlatılacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı, 01 – 04 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenecek.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı 23-27 Mayıs'ta!

40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un Konuk Ülke ve Hedef Pazar Projeleri açıklandı. ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türk yapı sektörüne dair görüşlerini sundu.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Gümüş Panorama Esenyurt'ta metrekaresi 3 bin 550 TL'den!

Gümüş Panorama projesi, CNR Emlak 2016 Fuarı'na tanıtıldı. Satışların başladığı Gümüş Panorama projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 550 TL'den başlıyor.

Alya Penta Ekim 2018'de teslim edilecek!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta'yı 17 Kasım'da CNR Emlak 2016 Fuarı'nda vitrine çıkarıyor.

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışta!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel fiyatlarla satışa çıkacak.

Yapı sektörü İzmir ve Ankara'da buluştu!

Habertürk gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında 39. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı'nı anlattı. İşte o yazı...

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi!

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

Turkeybuild 2016 fuarı Haberi

Turkeybuild 2016 fuarı

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan Thyssenkrupp Asansör Türkiye, sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü. Dünya genelinde 150 ülkede faaliyet gösteren Almanya merkezli şirketin uzun yıllara dayanan deneyim ve uzmanlığını ülkemize taşıyan Thyssenkrupp Asansör Türkiye, fuarda biri asansör sistemi, diğeri ticari yürüyen merpen olmak üzere, iki ürüne odaklandı.


Ürünlerle ilgili bilgi veren Thyssenkrupp Asansör Türkiye Genel Müdürü Turgay Şarlı, aynı asansör kuyusu içinde birbirinden bağımsız olarak çalışan iki kabinden oluşan TWIN’in yenilikçi yapısı ile öne çıktığını söyledi. Şarlı, “TWIN, inşaat maliyetlerinin düşmesine, bina içindeki kullanım alanlarının artmasına yardımcı olurken, asansör bekleme ve yolculuk sürelerini de önemli ölçüde azaltıyor. Hız, esneklik ve konforu aynı anda sunabilen TWIN, bina içinde önemli bir alan kazanımı sağlıyor. Bu sayede...