20 / 04 / 2024

türkiy kayak turizmi son durum

türkiy kayak turizmi son durum

TKF Başkanı Erol Yarar:"İstenilen yatırımlar yapıldığında Türkiye'de 9,5 milyonu yabancı, 4 milyonu da yerli olmak üzere 13,5 milyon kişi kayak turizminden faydalanarak, Türkiye'ye gelir getirecek"

2023 Tofaş Şahin Türkiye'de! Üstelik ikinci el fiyatından bile ucuz! 

Kuş serisinin efsanesi Tofaş Şahin'de şaşırtan gelişme..... 2023 modeli üretilen araç Türkiy'ye de geldi. Fiyatı ise ikinci el fiyatından bile ucuz... İşte sıfır km Tofaş Şahin'in Türkiye fiyatı...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona gelindi!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Çambaşı Kayak Tesisi Karadeniz'e çok güzel bir tesis yapılmış. Bu tesisin en kısa zamanda devreye sokulması için bizler de elimizden geleni yapacağız"

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Yeni projeler Kuşadası’nı ayağa kaldıracak!

Türkiye'ye turizmi Kuşadası'nın öğrettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası'nı yeniden dünyanın gündemine taşıyacak projeler üretiyoruz'' dedi. Kayalıi, Kuşadası'nın betonlaşma söylemlerine cevap verdi.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Ziya Yılmaz: Seneye Cityscape'de Türkiye'yi uçururuz!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Arap yatırımcının ilgisi artarak devam ediyor. Seneye Dubai'de, geniş bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz" dedi.

Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi artıyor!

DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, " Körfez yatırımcısının ilgisi artarak devam ediyor. Önümüzdeki yıl Dubai'de, geniş çaplı bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz” dedi.

Türkiye'de kongre turizmi 3 kat fazla kazandırıyor!

Kongre turizmi gibi etkinliklerle farklı ülkeye gidenlerin diğer turistlere göre 3 kat daha fazla para harcadığını dile getiren Tondeur “Bu kesim Türkiye’nin sürdürülebilir turizm gelirleri için tarihi bir fırsat olabilir." dedi.

Ankara turizmi için Tanıtım Üst Kurulu kuruluyor!

ATO'nun düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı "Ankara'da Kongre Turizmi Toplantısından başkent için önemli kararlar çıktı.Toplantıda Ankara'nın reklam ve tanıtımı için öncelikle Tanıtım Üst Kurulu" kurulması kar

Ev turizmine yasal düzenleme geliyor!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Ev Turizmi Komitesi Başkanı Mücella Tarhan, Türkiye'de "turizmin kayıp hazinesi" olarak değerlendirdikleri ev turizminin altyapısını oluşturmak için Maliye Bakanlığı ile görüştüklerini belirtti.

türkiy kayak turizmi son durum Haberi

türkiy kayak turizmi son durum

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı (TKF) Erol Yarar, "İstenilen yatırımlar yapıldığında Türkiye'de 9,5 milyonu yabancı, 4 milyonu da yerli olmak üzere 13,5 milyon kişi kayak turizminden faydalanarak, Türkiye'ye gelir getirecek" dedi. 


Bolu Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, ilçe belediye başkanları ve daire amirlerinin katıldığı Doğa ve Kayak Turizmi toplantısında bir sunum yapan Arar, kış turizmi ve kayak hakkında bilgiler aktararak, Türkiye'nin kayak sporu potansiyelini değerlendirdi. 


Arar, kayak alanında, Türkiye'nin dünyada hiçbir söz hakkına sahip olmadığına dikkat çekerek, Türkiye'nin yarısından daha küçük ülkelerin kayak sporu sayesinde milyarlarca dolar kazandığını anlattı. 

Konuşmasında kayağın bölgesel kalkınma...