19 / 04 / 2024

Türkiye dev projeleri

Türkiye dev projeleri

15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine rağmen Türk ekonomisi 2 yılda hızla toparlanarak dünyaya gücünü gösterdi.  İşte o dev projeler...

Dünyadaki mega projelerin 4’ü Türkiye’de!

Türkiye mega projeleri ile, Dünya Bankası’nın Global Kamu-Özel Sektör işbirliği raporunda açık farkla lider oldu..

Türkiye'nin mega projeleri diğer ülkeleri de güçlendirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan'ın başkenti İslamabad'a hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, “Türkiye, hayata geçirdiği projelerle teşkilat üyesi ülkeleri de güçlendirdi” diye konuştu.

Dev bankadan Türkiye için korkutan uyarı! Kur krizi kapıda mı?

Japonya'nın önde gelen bankalarından Nomura, Türkiye'nin de aralarında olduğu 7 ülke ile ilgili kritik bir uyarıda bulundu. Dev banka, Türkiye, Mısır, Romanya, Sri Lanka, Çek Cumhuriyeti, Pakistan ve Macaristan'da kur krizi yaşanma riski olduğunu açıkladı.

Türkiye yatırım cenneti haline geliyor! Dev şirketler bir bir yatırım planlarını açıklıyor!

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

ABD'li dev yatırım bankasından flaş Türkiye açıklaması!

ABD’li dev yatırım bankası olan JP Morgan, Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminini açıkladı.. İşte flaş Türkiye açıklaması...

Bir devir kapandı! Online alışverişin dev ismi Türkiye'den çekiliyor

ABD'nin dev firması eBay'e bağlı Türkiye'nin online dev platformu GittiGidiyor kapanıyor.

Netflix Türkiye Abonelik ücretlerine yüzde dev bir zam yaptı! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de 3.5 milyondan fazla abonesi bulunan Netflix, abonelik ücretlerine dev bir zam yaptı! Yeni fiyatları görenler şok olacak! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Türkiye’nin dev projelerinde İtalyan GBC markalı ürünler kullanılıyor!

Türkiye temsilciliğini yürüten Habib Makina iş birliği ile Türkiye’deki işlerini büyüten GBC, son dönemde Türkiye’nin en büyük projeleri olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Boğazı köprüsü inşaatlarına ürün temin etti.

Türkiye'nin dev projeleri İzocam ile yalıtılıyor!

İzocam, Türkiye'nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve yalıtım ürünleri temin etmeye devam ediyor

Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2018 (YKS) sonuçlarının açıklanmasına az kaldı. Peki Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yakın konut projeleri hangileri? Hangi üniversiteye hangi konut projesi yakın? İşte cevabı...

İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri!

LGS tercih döneminin başlaması aileleri düşündürmeye başladı. Veliler, çocuğu için en iyi liselerin yakınında ev aramaya başladı. İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri...

Dünyanın 10 dev projesinden 6’sı Türkiye'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünyanın 10 dev projesinin 6'sının Türkiye'de olduğunu belirtti.İşte yeni dönemde hız kazanacak vizyon projelerden bazıları...

Türkiye dev projelerle yükseliyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, “Türkiye, bu dev projelerle adeta sınıf atlıyor” dedi.

Dünyadaki mega projelerin 4’ü Türkiye’de!

Türkiye mega projeleri ile, Dünya Bankası’nın Global Kamu-Özel Sektör işbirliği raporunda açık farkla lider oldu..

Türkiye dev projeleri Haberi

Türkiye dev projeleri

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye için 15 Temmuz milattı. Türkiye ekonomisi darbe girişiminin hemen sonrasındaki takvim olan 2016’nın üçüncü çeyreğinde sadece yüzde 0.8 daralma yaşadı.

3 AYDA ARTIYA GEÇTİK

Ekonomi, yılın son çeyreğinde toparlanmaya başladı. Yeniden dinamik bir yapıya bürünen ekonomi Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin yaşandığı 2016’yı yüzde 3.2 büyüme ile kapatmayı başardı. Türkiye 2017’ye ise yüzde 5.3 büyümeyle başladı ve üstelik bu büyüme oranıyla, G20 ülkeleri arasında Çin ve Hindistan’dan sonra üçüncü, 34 üyeli OECD ülkeleri arasında ise ikinci oldu. 

Türkiye alınan tedbirler sayesinde 2017’nin tamamında ise yüzde 7.4 büyüdü. G20 ve OECD ülkelerine fark atan Türkiye, AB ortalamasının ise 3 katı büyüdü. 


PROJELER HAYATA GEÇTİ

Türkiye, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına doğru dev projeleri hayata geçirmeyi sürdürdü. Son iki...