26 / 04 / 2024

türkiye etkin sanayici işadamları ve işkadınları federasyonu genel merkezi nerede

türkiye etkin sanayici işadamları ve işkadınları federasyonu genel merkezi nerede

Türkiye Etkin Sanayici İşadamları ve İşkadınları Federasyonu TESİAD, kuruluşunun on birinci yılında taşındığı Nilüfer'deki yeni genel merkez binasının açılışını Bursa protokolü ve üyelerinin katıldığı kokteylle gerçekleştirdi.

Ünlü İngiliz gazetesi FT’den, Türkiye seçimleri hakkında iddia!

Dünyanın et etkin gazetelerinden İngiliz Financial Times gazetesinden Türkiye’nin 2023 yılında yaşayacağı seçimlerle ilgili tahmin yaptı.

MÜSİAD: Türkiye ekonomisi sadece döviz kuruna indirgenerek değerlendirilemez!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte MÜSİAD'ın o açıklaması...

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

Türkiye’deki binalar çevre dostu şekilde inşa edilmeli!

Levent Gökçe, binalarda enerji verimliliğinin, çevresel sorunlarla mücadelede etkin uygulama olduğunu söyledi ve AB’de 2019'dan beri yeni kamu binalarının hepsinin neredeyse sıfır enerjili şekilde yapıldığını belirterek "Türkiye’de öncelikli hedefimiz bu konu olmalı" dedi...

14 ülkede gayrimenkulde 'Türkiye yılı' ilan edildi!

ERA’nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Avrupa’da ‘Türkiye yılı’ ilan ettiklerini açıkladı. 14 ülkede bulunan toplam 1100 ofiste, Türkiye’nin etkin tanıtımı yapılacak. 

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Türkiye İMSAD, Kayseri’de sektör temsilcilerini buluşturdu!

Türkiye İMSAD, ‘Anadolu Buluşmaları’nın dördüncü durağı Kayseri’de; sanayici, müteahhit, mimar, mühendis ve müşavirlerden oluşan sektör temsilcilerini buluşturdu. 

New York'ta Türkiye Ticaret Merkezi açıldı!

ABD pazarında çok daha etkin şekilde yer almasını sağlayacak Türkiye Ticaret Merkezi New York'un en prestijli noktalarından birinde açıldı.

Türkiye, 15 Temmuz'da örnek bir demokrasi mücadelesi verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (ÇATIDER) Adil Baştanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tam bir yıl önce demokrasi ve milli birliğini korumak için tarihe geçen bir tavır ortaya koyduğunu belirtti.

Türkiye ve Katar arasında ortak yatırımlar devam edecek!

Türkiye ve Katar'ın ekonomik yapısının rakip olmayıp, birbirini tamamladığını anlatan Ahmet Demirok, söz konusu bütünlüğün, aradaki ilişkinin gelişiminde etkin rol oynadığını dile getirdi.

CERN Türkiye'den inşaat desteği istedi!

CERN Genel Direktör Yardımcısı Tsesmelis, "Türkiye ile özellikle sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmalıyız, Türkiye’nin inşaat sektöründen yardım alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı yapıldı!

Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı yapıldı. Tsesmelis: "Türkiye ile özellikle sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmalıyız, Türkiye’nin inşaat sektöründen yardım alacağımızı düşünüyorum" dedi.

türkiye etkin sanayici işadamları ve işkadınları federasyonu genel merkezi nerede Haberi

türkiye etkin sanayici işadamları ve işkadınları federasyonu genel merkezi nerede


Türkiye Etkin Sanayici İşadamları ve İşkadınları Federasyonu TESİAD, kuruluşunun on birinci yılında taşındığı Nilüfer'deki yeni genel merkez binasının açılışını Bursa protokolü ve üyelerinin katıldığı kokteylle gerçekleştirdi. 


TESİAD Genel Başkanı İlyas Bozkurt, 5 büyük şehirde ve 12 ilçede teşkilatlanarak 2 binin üzerinde üye sayısına ulaşan TESİAD'ın, Türkiye'de ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren 4 büyük işadamları teşkilatından biri olduğunun altını çizdi. Ayrıca tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Bozkurt, Türkiye'de kadınların işgücüne katılımının yüzde 30'larda kaldığına dikkat çekti. Protokol konuşmalarının ardından TESİAD’ın yeni genel merkez binasının açılış gerçekleştirildi.


Açılış törenine TESİAD Genel Başkanı İlyas Bozkurt'un yanı sıra MHP Bursa Milletvekili ve Osmangazi Belediye başkan adayı Necati Özensoy, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, MHP...