29 / 03 / 2024

Türkiye Finans Genel Müdürlüğü inşaat çalışmaları

Türkiye Finans Genel Müdürlüğü inşaat çalışmaları

Ant Yapı , Ümraniye ’de konumlanan Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürlüğü‘nün “shell & core” inşaat işlerini tamamladı ve işverene teslim etti.

Emeklilerin hesabına anında 15 bin TL yatıyor! Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL?

Emekli maaşlarına uygulanan Ocak zammının ardından özel bankalar müşteri kapmak amacıyla resmen yarışa başladı. Peki Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL? İşte o rakam...

Türkiye Finans yeni emekli paketini açıkladı, 15 bin TL müjdesini duyan inanamadı!

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Türkiye Finans da emekli vatandaşlar için yeni paketini açıkladı. İşte Türkiye Finans'ın emekli kampanyası ile ilgili detaylar...

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

Türkiye Finans’tan ay sonuna kadar geri ödemesiz verilecek bu parayı mutlaka alın!

Bankalar, Babalar Günü nedeniyle peş peşe kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Türkiye Finans’tan geldi. Türkiye Finans, Babalar Günü kapsamında düzenlediği kampanya çerçevesinde 120 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin ilk şubesiz, dijital bankası Hayat Finans faaliyet iznini aldı! Hayat Finans’ın ortakları kimler?

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyet iznini aldı. Türk bankacılık sektörünün ilk şubesiz dijital bankası olan Hayat Finans, katılım bankacılığı alanında banka müşterilerine masrafsız, hızlı, basit ve güvenilir hizmet sunmayı hedefliyor.

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor?

Türkiye Finans Bank promosyon miktarı emekliler tarafından araştırılmaktadır. Peki Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Bankaların emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası 7500 TL promosyona ek olarak toplam 2.500 TL daha verecek.

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

Birevim Türkiye’nin tasarruf finansı haritasını oluşturuyor!

Birevim, “180 Günde Tasarruf Seferberliği” kapsamında Türkiye’nin “tasarruf finansı” haritasını hazırlıyor. Bu amaçla, Türkiye temsili genel ve şehirler bazlı olmak kaydıyla ayrı ayrı gerçekleştirilen “Tasarruf ve Finans Davranışlarına Yönelik Tutum Araştırmaları” projesinde 8 şehri mercek altına al

Bankalarda konut kredisi mesaisi!

Türkiye Finans Genel Müdür Vekili Murat Akşam, konut kredisi başvurularındaki hareketlilikle ilgili açıklamalarda bulundu. Akşam, ''Konut kredilerinde talep patlaması var. Hafta içi arkadaşlarımız 22.00-23.00’e kadar mesai yapıyor'' dedi.

Türkiye Finans'tan konut finansmanı paketi!

Türkiye Finans, normalleşme dönemine girilmesiyle beraber İyi Kararlar Destek Paketi’ni hayata geçirdi.

Türkiye Finans Genel Müdürlüğü inşaat çalışmaları Haberi

Türkiye Finans Genel Müdürlüğü inşaat çalışmaları

Ant Yapı , Ümraniye ’de konumlanan Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürlüğü‘nün “shell & core” inşaat işlerini tamamladı ve işverene teslim etti. Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürlük Binası, 40.000 metrekare kapalı alana sahip 5 adet bodrum kat, zemin kat, 27 adet ofis katı ve çatı katı olmak üzere toplam 34 katlı bir ofis projesi. Bina ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi kriterlerine göre inşa edildiği için Leed Sertifikası’nı aldı.


EQ...