18 / 04 / 2024

türkiye finans katılım bankası kira sertifikası 2020

türkiye finans katılım bankası kira sertifikası 2020

Türkiye Finans Katılım Bankası, 11 Şubat 2020 tarihinde KAP'a yaptığı yazılı açıklamada yatırım enstrümanlarından biri olan kira sertifikası ihraç büyüklüğünü yüzde 97 arttırdığını bildirdi...

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Türkiye’nin ilk şubesiz, dijital bankası Hayat Finans faaliyet iznini aldı! Hayat Finans’ın ortakları kimler?

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyet iznini aldı. Türk bankacılık sektörünün ilk şubesiz dijital bankası olan Hayat Finans, katılım bankacılığı alanında banka müşterilerine masrafsız, hızlı, basit ve güvenilir hizmet sunmayı hedefliyor.

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Bankaların emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası 7500 TL promosyona ek olarak toplam 2.500 TL daha verecek.

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlarla döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapma fırsatı sunuyor...

TF Varlık Kiralama 750 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama'nın talep toplamasını 7 ve 8 Nisan Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiği, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 750 milyon TL nominal değerdeki, 75 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

TF Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama tarafından Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer aldığı 1 milyar TL nominal değerdeki, 178 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı.

TF Varlık Kiralama 750 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 750 milyon Türk Lirası tutarındaki 75 gün vadeli, kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 35 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, 62 gün vadeli, 35 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracı tamam...

türkiye finans katılım bankası kira sertifikası 2020 Haberi

türkiye finans katılım bankası kira sertifikası 2020

Türkiye Finans Katılım Bankası 2019 yılı verilerine göre kira sertifikası ihraç büyüklüğünü yüzde 97 arttırdı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye Finans Katılım Bankası KAP'da yaptığı açıklamda yatırım enstrümanlarından biri olan kira sertifikası ihraç büyüklüğünü yüzde 97 arttırdığını ifade etti.

Yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Katılım Bankası Finans ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Mete Kanat, bankanın 2019 yıl sonu finansal sonuçlarıyla ilgili olarak şunları dile getirdi:

"2019 yılı Türkiye Finansın önemli adımlar attığı ve bu adımları başarıya dönüştürdüğü bir yıl oldu. Bankamızın karlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisini tüm sene boyunca devam ettirdik. 2019 yılında da katılım bankacılığı prensiplerinden ödün vermeden konvansiyonel bankalardan pay alacak ürün ve hizmetler sunduk. 2019 yılında ülkemiz ekonomisi hızla toparlanırken; biz de Banka olarak üzerimize...