29 / 03 / 2024

Türkiye Finans konut finansmanı paketi

Türkiye Finans konut finansmanı paketi

Türkiye Finans, normalleşme dönemine girilmesiyle beraber İyi Kararlar Destek Paketi’ni hayata geçirdi.

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

Türkiye Finans’tan ay sonuna kadar geri ödemesiz verilecek bu parayı mutlaka alın!

Bankalar, Babalar Günü nedeniyle peş peşe kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Türkiye Finans’tan geldi. Türkiye Finans, Babalar Günü kapsamında düzenlediği kampanya çerçevesinde 120 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Türkiye’de konut ve kira krizi ürkütücü boyutlara ulaştı!

Türkiye’de konut ve kira krizi giderek büyümeye devam ediyor. 2020’de başlayan pandemi süreci ile beraber başlayan daha sonra kur artışının da etkisiyle yükselişi hızlanan konut kiralarındaki artış artık kontrolden çıktı.

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış tam gaz! OECD ülkelerinde fiyatlar düşerken, Türkiye'de yıllık artış yüzde 153!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış tam gaz devam ediyor. Peki konut fiyat artış oranları nasıl? Konout fiyatları neden artıyor?

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

Türkiye'de konut metrekare fiyatı 2.275 TL'den 16 bin TL'ye yükseldi! Ev almak gitgide zorlaşıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı ve Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökçe, konut fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Buna göre; Türkiye'de konut metrekare fiyatı 2.275 TL'den 16 bin TL'ye yükseldi. İşte ayrıntılar...

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Türkiye'de konut arzı 10 senedir yatay seyrediyor! Satılık ve kiralık fiyatlar uçuyor!

Türkiye'de konut talebi gün geçtikçe artıyor. Ancak konut arzı neredeyse on senedir yatay seyrediyor. Ruhsat alınıp başlanacak konutların sayısında da birkaç senedir artış yaşanmıyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor?

Türkiye Finans Bank promosyon miktarı emekliler tarafından araştırılmaktadır. Peki Türkiye Finans Bank ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar!

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Bankaların emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası 7500 TL promosyona ek olarak toplam 2.500 TL daha verecek.

En çok hangi ülke vatandaşları Türkiye'den konut alıyor?

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre; 2021'in ilk 10 ayında yabancılara yapılan konut satışı 10 ayda 2020 senesinin tümünü geride bıraktı. Bu sene içerisinde En çok İran vatandaşı Türkiye'den konut aldı. 

Türkiye'de konut açığı sorunu nasıl ortadan kalkar? 

Fikirturucom köşe yazarlarından Osman Balaban bugünkü köşe yazısında konut Türkiye'deki konut stoku ve çözümlerini kaleme aldı.

Türkiye'de konut fiyatları yüzde 30 yükseldi!

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre Türkiye'de konut fiyatları yükselişe geçti. Ortalama konut fiyatının 443 bin 300 TL olduğu konut fiyatlarında geri dönüş süresi ise 20 yıl.

Türkiye Finans konut finansmanı paketi Haberi

Türkiye Finans konut finansmanı paketi

Türkiye Finans, normalleşme dönemine girilmesiyle beraber tüm bireysel müşterileri için yüzde 0,74’ten başlayan rekabetçi kar payı oranlarıyla İyi Kararlar Destek Paketi’ni sunuyor.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, ilk 3 ay ödemesiz olan finansman paketi, konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanı olmak üzere 3 farklı alanda Türkiye Finans müşterilerinin ihtiyaçlarını da karşılıyor. Kampanya 30 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecek.

Türkiye Finans, ülkemizin normalleşme dönemine girmesiyle beraber müşterilerinin toparlanma süreçlerine destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda ülke ekonomisine ve müşterilerine yönelik destek paketlerini hayata geçiren Türkiye Finans, tüm bireysel müşterilere özel İyi Kararlar Destek Paketi sunuyor. Yüzde 0,74’ten başlayan rekabetçi kar payı oranlarıyla ilk 3 ay ödemesiz olarak oluşturulan paket, konut, taşıt ve ihtiyaç finansmanı olmak üzere 3 farklı alanda finansman çözümleri de sunuyor.

Paket içerisinde, 0,74’ten başlayan kar...