29 / 03 / 2024

Türkiye GRI 2013

Türkiye GRI 2013

Sektörün yerli ve yabancı önde gelen isimlerinin yer alacağı Türkiye GRI 2013 toplantısına katılım için son 4 gün kaldı...

Türkiye GRI 2013, 8-9 Ocak’ta gayrimenkul sektörünü buluşturuyor!

Türkiye GRI 2013, 8-9 Ocak’ta Türkiye’nin en üst düzey yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarını, geliştiricilerini ve finansörlerini İstanbul’da buluşturuyor

Türkiye GRI'da Perakende Gayrimenkul Yatırımları konuşulacak!

8-9 Ocak 2013’te Türkiye Gayrimenkul sektörünün 200’ün üzerinde yerli ve yabancı lideri, informal oturumlarda sektörü ve fırsatları tartışmak icin 5. yılında Türkiye GRI 2013’te bir araya gelecek

GRI Türkiye’deki Kurumsal Yatırımcılar Talkshow’u ile açılıyor!

Yatırımcıları arasında Multi ve Canadian Pension Plan’ın yer aldığı Forum Turkey Fund, yatırımlarına Forum Gaziantep ve Forum Antalya AVM projeleriyle devam ediyor

Türkiye GRI 2013, 8-9 Ocak tarihlerinde yapılacak!

Gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı liderleri Türkiye GRI 2013’te 20’nin üzerinde oturumda sektörün fırsatlarını, sorunlarını ve en sıcak konularını tartışmak için İstanbul'da bir araya gelecek

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

FATF Türkiye’yi gri listede bıraktı! Çok büyük itibar kaybı

Mali Eylem Görev Gücü – The Financial Action Task Force (FATF), ‘Türkiye’yi kara para aklamak ve terörün finansmanı ile mücadelede yetersiz gösterilen çabalar nedeniyle’ ‘gri listede’ bırakma kararı aldı.

Cem Yolcu: Türkiye’de en büyük gayrimenkul geliştiricisi olacağız!

Türkiye’ye 2013 yılında gelen ve Körfez’in en güçlü inşaat geliştirme şirketlerinden olan MAZAYA, Ritim İstanbul projesiyle oluşturduğu 1 milyar liralık değerden sonra portföyünün yüzde 35’ni ülkemize getirme kararı aldı.

Türkiye İMSAD, ikinci Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği), Küresel Raporlama Girişimi’nin (GRI) G4 Rehberi kapsamında, inşaat malzemeleri sektöründe ilki 2013 yılında hazırlanan “Sürdürülebilirlik Raporu”nun ikincisini açıkladı.

Edip Uğur, Türkiye GRİ 2015 yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Gayrimenkul sektörü Türkiye GRI toplantısında buluşuyor!

Türk gayrimenkulünde aktif yatırımcı, geliştirici ve finansör şirketlerin yerli ve yabancı 100’ün üzerinde üst düzey yöneticisinin bir araya geleceği Türkiye GRI toplantısı 20-21 Nisan’da Hilton Istanbul Bosphorus’ta gerçekleşecek.

Türkiye GRI 2015 toplantısı 20-21 Nisan’da!

Türk gayrimenkulünde aktif yatırımcı, geliştirici ve finansör şirketlerin yerli ve yabancı 100’ün üzerinde üst düzey yöneticisinin bir araya geleceği Türkiye GRI toplantısı 20-21 Nisan’da Hilton Istanbul Bosphorus’ta gerçekleşiyor.

Türkiye konut satışlarında dünyanın 6'ncı en büyük ülkesi!

Coldwell Banker, dünyada 6 kıtada, 51 ülkede, 3600 ofisi ve 100 bin danışmanı ile hizmet veriyor. Coldwell Banker'ın Türkiye ofisi 2013 yılının Nisan ayında faaliyet göstermeye başladı.

Türkiye GRI 2015 toplantı programı yayınlandı!

Türkiye GRI'ın beklenen programı tamamlandı. Bu sene programa İstanbul dışındaki ikincil odak noktalarını, seminerler ve 'küresel çaptaki en iyi uygulamalar' oturumları eklenerek yenilendi.

Türkiye GRI 2015 etkinliği 20-21 Nisan'da!

7. senesinde üst düzey gayrimenkul yöneticilerinin buluşma yeri haline gelen Türkiye GRI'ın programı bu hafta tamamlanıyor. Türkiye GRI 2015, 20-21 Nisan'da gerçekleşiyor.

Türkiye, 2013 yılında 8.5 milyon genç turisti ağırladı!

Turizmcinin hedefi tatilde 500 avro harcayan gençler Türkiye, 2013 yılında 8.5 milyon genç turisti ağırladı. Dünyada 320 milyar dolar gelir bırakan genç turistler, Türkiye'de ortalama 500 avronun üzerinde harcama yaptı.

2013’te 13 milyar Dolar gelir elde eden ABD’li teknoloji devi CSC Türkiye’de!

55 yılı aşkın süredir hizmet veren, dünyanın en köklü teknoloji şirketlerinden ABD merkezli CSC’nin Türkiye ofisi açıldı. 2013 yılında 13 milyar Dolar gelir elde eden şirketin 76 bin çalışanı bulunduğu belirtiliyor.

Türkiye’de 2013 yılında 15 kilometre boyunda 179 köprü yapıldı!

Türkiye’nin ve dünyanın en önemli projeleri arasında yer alan Nissibi Köprüsü ve İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün yapımında tercih edilen kalıp uzmanı Doka, diğer kalıp sistemlerinden farklı olarak ‘hızı’ vaad ediyor.

Türkiye GRI 2013 Haberi

Türkiye GRI 2013


Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleriyle, sektörün sıkıntılarını, fırsatlarını birçok yönüyle değerlendirildiği Türkiye GRI toplantıları bu yıl 8 - 9 Ocak tarihlerinde yapılıyor.


Üst düzel yerli ve yabancı gayrimenkul finansörleri, yatırımcıları ve geliştiricilerini biraraya getiren Türkiye GRI gerçekleştirdiği informal oturumlarla sektörü değerlendiriyor.


GRI toplantıları hakkındaki gerekli bilgi ve katılımcı listesine Türkiye GRI 2013 internet sayfasından ulaşabilirsiniz.