28 / 03 / 2024

türkiye h&m

türkiye h&m

avm mfi partners Başkanı Aydın Yurdum, 'Krizde kaçan yabancı yatırımcı küçük avm'leri almak için yeniden geldi' dedi

2040 yılının en zengin ülkesi hangisi? 2040'ın en zengin 20 ekonomisi açıklandı, listede Türkiye var mı? 

2040 senesinde dünyanın en zengin ülkeleri ve en büyük ekonomileri olacak ülkeler kaydedildi. Yapılan değerlendirme ile 2040 senesinin en büyük 20 ekonomisi açıklandı. Açıklanan listede Türkiye de var. 

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

İngiltere: Türkiye ile müzakerelere başlanacak

İngiltere’den Türkiye ile müzakerelere başlanacağına yönelik açıklama geldi. Bu kapsamda, Türkiye ile İngiltere arasındaki serbest ticaret anlaşmasının kapsamının hizmetler ve dijital sektörü de kapsayacak şekilde genişletilmesi amacıyla müzakerelere başlanacak.

Nissan’dan büyük iddia: Türkiye otomotivde İspanya'yı geçebilir!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem büyüme tahminlerini 1 milyon civarında yaptıklarını belirterek, “Türkiye’deki piyasalar bu rakamı aşarsa o zaman Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak ve böylece İspanya’yı geçmiş olacak" dedi.

Nissan/ Ghanem: Türkiye otomotivde Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem otomotiv sektörüne ilişkin öngörülerde bulundu. Ghanem, Türkiye'nin Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olarak İspanya’yı geçebileceğini belirtti. İşte detaylar...

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkullere ilgisi katlandı! En çok hangi ülke vatandaşları mülk alıyor? 

Son 20 senede  yabancı ülke vatandaşlarının arsa ve konut alımları artarken adını bile duymadığımız ülkelerin vatandaşları da Türkiye'den mülk aldı. İşte ayrıntılar...

Aynes'in 785,5 milyon TL'ye Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışı gerçekleşti!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda'nın 785,5 milyon TL'lik bedelle Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'ne satışının gerçekleştiğini duyurdu. İşte detaylar..

Vivo Türkiye’de hedefi yüzde 150 büyüttü

Akıllı telefon üreticisi Vivo’nun Türkiye Genel Müdürü Hailu Hong, “Kısa zaman diliminde yüzde 10 pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullanarak hedeflerini açıkladı. İşte detaylar…

iPhone 14'ü tanıtan Apple'dan şoke eden Türkiye kararı 

Apple iPhone 14'ü sükseli bir şekilde tanıttı ancak aynı zamanda Türkiye'deki müşterilerine de kötü bir haber verdi. Apple birçok kişinin severek kullandığı ve daha uygun fiyatları bazı modellerinin ülkemizde satışını durdurdu.

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

Emeklilere son dakika müjdesi! ING Türkiye emeklilere 8.250 TL promosyon veriyor! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

ING Türkiye, emekli müşterilerine verdiği promosyon tutarını yükselttiğini açıkladı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, maaşını ING’ye taşımak isteyen emekliler, taşıma işlemlerini şubeye gitmeye gerek kalmadan e-devlet üzerinden ya da nüfus cüzdanlarıyla ING şubelerinden yapabiliyor.

türkiye h&m Haberi

türkiye h&m

Ekonomik krizden etkilenen alışveriş merkezlerine (AVM) yabancı ilgisi yeniden arttı. 2008 yılı sonlarında kiracı ve avm yatırımcıları arasında yaşanan kavgalardan sonra bir güven bunalımı yaşayan yabancı yatırımcı, şimdilerde özellikle küçük metrekareli alışveriş merkezleri ile ilgilenmeye başladı. Kriz döneminde sadece yerli yatırımcının değil yabancı yatırımcının da durduğunu belirten avm mfi partners Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yurdum, “Yabancı yatırımcılar kriz döneminde perakendecilerle alışveriş merkezi yatırımcıları arasında yaşanan itiş-kakış'tan ürktü. Daha önce Trabzon'daki kapanan kepenkler yabancı yatırımcıyı kaçırdı. Güvenleri sarsıldı. Bu nedenle bazıları yatırımlarını durdururken, yatırım yapma konusunda istekli olanlarda vazgeçmişti. Fakat son dönemde yabancı yatırımcılar yeniden yönlerini Türkiye'ye döndürdü. Bugün hâlâ yabancı yatırımcılar yeni bir araziyi alıp geliştirme konusunda çekingin davransalar da mevcut süren bir AVM projesini satın alma konusunda iştahlılar....