20 / 04 / 2024

türkiye icra dairesi sayısı

türkiye icra dairesi sayısı

Yurttaşların borcu her geçen gün artınca, yurt çapındaki icra dairelerinin sayısı da rekor artışla 900’e ulaştı.

Rusların Türkiye’den aldığı konut sayısı yüzde 300 arttı! Yalı dairesi fiyatına konut alıyorlar!

Rusların Türkiye’den aldığı konut sayısı yüzde 300 arttı ve 9 bin adede çıktı. Karadeniz sahili dışında istedikleri yerden ev alabilen Rusların en çok konut satın aldığı şehir ise Antalya oldu...

Tarihi Türkiye Han icradan satışa çıktı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih'te bulunan tarihi Türkiye Hanı'nı satışa çıkardı. 9 Eylül'de ihalesi gerçekleşecek tarihi han için 42 milyon lira isteniyor...

Sanal icra dairesi uygulaması geliyor!

Yargı Reformu Stratejisine göre, icra ve iflas dairelerinin yönetim, personel ve teşkilat yapısını düzenleyen müstakil bir mevzuat hazırlanıyor.Bu kapsamda yeni icra daire modeli yangınlaştırılarak, sanal icra dairesi uygulamasına başlanacak. 

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Suriye'de Türkiye desteğiyle tapu dairesi açıldı!

Fırat Kalkanı Bölgesi’ne dahil olan Suriye’nin Azez şehrinde Türkiye’nin desteğiyle tapu dairesi açıldı. Böylece Azez halkı gasp edilen ev ve arazilerine sahip çıkabilecek.

Türkiye depreme teslim olmamalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan araştırmaya göre 2017 yılında ağustos ayına kadar Türkiye ve çevresinde 26.227 deprem gerçekleştiğini vurguladı.

Türkiye'de toplanan vergilerin yüzde 44,5'i İstanbul'dan!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar, "Geçen yıl Türkiye'de toplanan vergilerin, Büyük Mükellefler Vergi Dairesi başkanlığı dahil, yüzde 44,5'i İstanbul'dan toplandı." dedi.

Türkiye'de 61 şehre 534 HES daha yapılması planlanıyor!

DEVLET Su İşleri (DSİ) Hidroelektrik Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Türkiye'de 59 ilde 478 HES var, 61 şehre 534 HES daha yapılması planlanıyor. Planlanan HES'lerin 160'ı inşaat aşamasında.

Ö. Halisdemir: Türkiye ikinci vatan programını hayata geçirmelidir!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun icra kurulu başkanı Halis demir, "Türkiye ikinci vatan programını hayata geçirmelidir" dedi.

Türkiye'deki konut alıcılarının tercihleri neler?

Türkiye'nin emlak portalı hurriyetemlak.com, konut alıcısının tercihlerini açıkladı. Türkiye genelindeki konut arama verilerinden elde edilen bilgiler ışığında hazırlanan rapora göre; en çok yaşamak istediğimiz ev bir apartman dairesi.

Türkiye'nin dev markası UFO hacizlerle boğuşuyor!

Türkiye ısıtıcı pazarının yüzde 85’ini elinde bulunduran UFO hacizlerle boğuşuyor. Grup şirketlerine 50’ye yakın icra takibi yapılmış durumda. UFO’nun İtalyanlarla ortak kurduğu şirket de icra takibinden nasibini aldı...

Türkiye IMF İcra Direktörlüğü görevini üstlenecek!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın makamından yapılan açıklamada, Türkiye IMF İcra Direktörlüğü görevini üstlenecek. Türkiye'nin, 1 Kasım 2014' den itibaren IMF İcra Direktörlüğü görevini üstleneceği bildirildi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

türkiye icra dairesi sayısı Haberi

türkiye icra dairesi sayısı

Ekonomik kriz sebebiyle borçlarını ödeyemeyen vatandaşların sayısı hızla artarken, ülke genelindeki icra dairesi sayısı da rekor bir artışla 900'e yükseldi. Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye'de her 3 kişiden birinin icralık olduğunu söyleyerek, “Ekonominin tüm kesimlerinin bankalara olan kredi borcu 2.7 trilyon TL'yi aştı. Bireysel kredi ve kredi kartı borçları 20 milyar lira oldu. 5 milyon üniversite mezunu da borç batağında” diye konuştu.

HALK BORÇ BATAĞINDA

Gürer'in bu konuda Meclis'e verdiği soru önergesine Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den cevap eldi. Gül, 2 Nisan 2019 tarihi itibarıyla ülke genelinde toplam 900 icra dairesi bulunduğu söyledi. Önerge sahibi Gürer ise Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi'nin nisan ayı raporunu söyleyerek, “Türkiye'de firmalar, vatandaşlar ve hatta öğrenciler bile hayata atılmadan...