19 / 04 / 2024

Türkiye İMSAD ilk Ekonomi Raporu

Türkiye İMSAD ilk Ekonomi Raporu

Türkiye İMSAD'ın 2014'ün ilk Ekonomi Raporuna göre, Türkiye inşaat malzemeleri sanayi 2014 yılına "üretim ve ihracat artışı" ile girdi ve sektör bu yıl iç pazarla birlikte ihracat ağırlıklı büyüyecek...

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Türkiye İMSAD Sektör Raporu'nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırlanan Aylık Sektör Raporu’nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Türkiye İMSAD ve üye derneklerden deprem konusunda kritik açıklama!

Türkiye İMSAD ve üye dernekler, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23'üncü yıl dönümü sebebiyle deprem ilgili ortak bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Türkiye İMSAD raporuna göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,7 arttı!

Türkiye İMSAD mayıs ayına ait verilerle beraber senenin ilk çeyreğini değerlendiren sektör raporunu açıkladı. Mayıs Ayı Sektör Raporu’na göre; enerji kesintilerinin etkisine rağmen 2022 senesinin ilk üç ayında üretim, geçen senenin ilk üç ayına göre yüzde 4.7 yükseldi. Talep tarafında ise büyüme yav

Türkiye İMSAD’dan 1-7 Mart Deprem Haftası açıklaması!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) '1-7 Mart Deprem Haftası'na ilişkin açıklama yaptı. 

Tayfun Küçükoğlu: Türkiye'nin inşaat malzemelerini karşılayacak kapasitesi var!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği  ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle açıklama yaptı. İşte İMSAD'ın o açıklaması...

47. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 47. Gündem Buluşmaları’nı yarın gerçekleştirecek.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Gündem Buluşmaları’nın 46.'sını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD ilk Ekonomi Raporu Haberi

Türkiye İMSAD ilk Ekonomi Raporu

Türkiye İMSAD'ın 2014'ün ilk Ekonomi Raporuna göre, Türkiye inşaat malzemeleri sanayi 2014 yılına "üretim ve ihracat artışı" ile girdi ve sektör bu yıl iç pazarla birlikte ihracat ağırlıklı büyüyecek.

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından düzenlenen "Yerel Seçimlerin Ardından Ekonomide Beklentiler" konulu toplantı, Ortaköy Feriye Lokantasında gerçekleştirildi. Türkiye İMSAD üyelerinin katılımıyla yılda dört kez gerçekleştirilen ekonomi toplantısında, 2014 yılının ilk Ekonomi Raporu açıkladı. Rapora göre, Türkiye inşaat malzemeleri sanayi 2014 yılma "üretim ve ihracat artışı" ile girdi ve sektör bu yıl iç pazarla birlikte ihracat ağırlıklı büyüyecek. 


Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener'in açış konuşmasını yaptığı toplantıda, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem Alkin, Ekonomi Strateji Danışmanlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Can Fuat Gürlesel ve CNN Türk...