29 / 03 / 2024

Türkiye MIPIM

Türkiye MIPIM

13-16 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan MIPIM 2018 öncesinde düzenlenen basın toplantısı gayrimenkul sektörünün büyük oyuncularını, STK’larını ve belediye başkanlarını bir araya getirdi.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

MIPIM'de Türkiye şovu!

Bu yıl 30'uncusu Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM, Türkiye’nin şovuna dönüştü. Fuara katılan 206 kurum ve kuruluş yatırımcıların beğenisini topladı.

MIPIM Fuarı Türkiye'ye geliyor!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi alkaş, "2 sene gecikmeli de olsa MIPIM Türkiye'nin geleceğini müjdelemek istiyoruz. Tohumlar RE360'ta atılacak" dedi...

Türkiye’nin yükselen şehirleri MIPIM 2018’de boy gösterecek!

13-16 Mart'ta, Fransa’nın Cannes şehrinde 29. defa düzenlenecek olan MIPIM'de dünyayı Dünyayı Yöneten Şehirler Yarışında, Türkiye'nin Yükselen Şehirleri de boy gösterecek..

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

Adnan Polat: Türkiye yatırımcı için cazibe merkezi!

Piyalepaşa İstanbul projesi MIPIM'de yabancı yatırımcıların beğenisine sunulurken Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Türkiye'yi MİPİM gibi gayrimenkul dünyasının en önemli arenalarından birinde temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Feyzullah Yetgin: MIPIM Fuarı Türkiye için fırsat!

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin MIPIM'in önemine dikkat çekerek; " Türkiye'ye olan ilgiyi fırsata çevirmek açısından da oldukça önemli bir platformdur" dedi.

Türkiye, MIPIM 2017'de yatırımcı için çekim merkezi oldu!

Türkiye’nin 600’e yakın kişi ve 250 kuruluşun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla bakanlık düzeyinde temsil edildiği MIPIM 2017, uluslararası yatırımcı için tam anlamıyla çekim merkezi oldu.

Türkiye, MIPIM’de rakiplerini kıskandırdı!

Yılda ortalama 600 bin yeni konut üretebilen, son 5 yılda ilan ettiği mega projelerin büyük bölümünü tamamlayan Türkiye, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’de rakiplerini kıskandırdı.

Türkiye'den MIPIM'de proje şovu!

Bu yıl düzenlenen MIPIM fuarında Türkiye'deki projeler boy gösterdi. Fuarda tanıtılan projeler yatırımcılardan tam puan aldı.

Türkiye neden yabancı yatırımcı için cazip bir ülke?

MIPIM Fuarı’nda “Neden Türkiye Yabancı Yatırımcı İçin Cazip Bir Ülke?” panelinde konuşan EVA Gayrimenkul Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, yaptığı sunumda verilerle Türkiye gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

Türkiye, MIPIM'de yoğun ilgi görüyor!

Bu yıl ilk kez ‘vatandaşlık hakkı’ ile yabancı yatırımcının karşısına çıkan Türkiye, Gayrimenkul fuarı MIPIM'de yoğun ilgi görüyor. Bugün, 100 büyük yatırımcı iş fırsatları için Türk firmalarıyla bir araya gelecek.

Türkiye'nin ortalama 20 milyon yapı stoku var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017 Türkiye ana oturumunda yaptığı konuşmada Türkiye’nin ortalama 20 milyon yapı stoku olduğunu belirtti.

Türkiye MIPIM Haberi

Türkiye MIPIM

13-16 Mart 2018 tarihlerinde gayrimenkul alanındaki tüm paydaşları Fransa’nın Cannes kentinde buluşturacak olan MIPIM 2018 öncesinde düzenlenen basın toplantısı gayrimenkul sektörünün büyük oyuncularını, açıklamaları ve stratejileriyle sektöre yön veren STK’larını, temsil ettikleri yerleşimleri dünyanın en önemli yatırım coğrafyalarından biri haline getirme kararlılığındaki belediye başkanlarını bir araya getirdi.


Bugün Taksim Grand Hyatt otelde gerçekleştirilen toplantıya, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı – JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğindeki basın toplantısına Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Topçu, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Üyesi – Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, TURKISHCERAMICS Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Kayan ve...