25 / 04 / 2024

türkiye turizm fuarı

türkiye turizm fuarı

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

Türkiye turizm devi o ülkeyi geçti!

Dünya turizminde son yıllarda ilk 5 içinde yer alan Türkiye, bu yıl ilk kez ilk 3’e girmeyi de başardı. İşte detaylar…

Uluslarası turizm yatırımcılardan Türkiye’ye büyük ilgi!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) aracılığıyla, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle düzenlenen 'Tourism Investments Forum-TIF 2020' etkinliği dünyanın önemli markaları tarafından ilgi gördü.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Gurbetçiler Türkiye'den ev alacak!

8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'nda anahtar teslim ve inşaat halindeki projelerin yanı sıra satışa sunulacak olan yeni projeler de tanıtılacak.

Emlak Konut 9 proje ile Evim Türkiye Fuarı'na gidiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 9 projesi ile 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya Düsseldorf'ta düzenlenecek olan Evim Türkiye 2019 Fuarı'nda boy gösterecek...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Türkiye'nin nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacı var!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akçakaya, "Ülkemiz makul oranda nitelikli 5 yıldızlı otel arzına doydu. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacın daha fazla olduğunu düşünüyorum." dedi...

Türkiye, MIPIM'de yoğun ilgi görüyor!

Bu yıl ilk kez ‘vatandaşlık hakkı’ ile yabancı yatırımcının karşısına çıkan Türkiye, Gayrimenkul fuarı MIPIM'de yoğun ilgi görüyor. Bugün, 100 büyük yatırımcı iş fırsatları için Türk firmalarıyla bir araya gelecek.

Murat Ersoy: Türkiye'de satılık otel yok!

Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği Başkanı Murat Ersoy, Rusya ve diğer nedenlerden kaynaklı Türkiye’de 1300 otelin satıldığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını savundu.

ERA Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katıldı!

Girişimci adaylarının buluştuğu 'Bayim Olur Musun Fuarı'nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alan ERA Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

Century 21 Türkiye, Franchising Fuarı 15 Ekim'de!

Türkiye'nin en büyük kurumsal gayrimenkul firmaları arasında yer alan Century 21 Türkiye, 15-18 Ekim tarihleri arasında geçekleştirilecek Bayim Olur Musun? Franchising Fuarı'nda girişimcilerle buluşacak.

türkiye turizm fuarı Haberi

türkiye turizm fuarı

2015 New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı. 


Güney Afrika'nın ''altın sponsorluğu''yla birlikte, Türkiye'nin ve ABD'nin Florida eyaletinin ''gümüş sponsor''luğunda gerçekleştirilen New York Times Turizm Fuarı, ilk gününde, dünyanın değişik bölgelerinden sektör temsilcilerini ağırladı.     


Afrika, Asya, Avustralya/Güney Pasifik, Kanada, Karayipler, Avrupa, Latin Amerika, Meksika ve ABD bölümleri altında 500'den fazla katılımcının yer aldığı fuarda Türkiye, önceki yıllarda olduğu gibi bu kez de fuarın girişinde stant açtı. Fuar, 24 Ocak'tan itibaren 2 gün boyunca tüketicilere de açılacak.  


New York Türk Kültür ve Turizm Ofisinin önderliğindeki Türkiye standında Türk Hava Yolları, World of Travel, Pacha Tours, Euphrates Tours Cappadocia, Travel Shop Turkey, DBX Travel, Tura Turizm, Çukurova Development Agency ve Çannakale Savaşı'nın 100. yılını öne çıkaran...