26 / 04 / 2024

Gurbetçiler Türkiye'den ev alacak!

Gurbetçiler Türkiye'den ev alacak!

8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'nda anahtar teslim ve inşaat halindeki projelerin yanı sıra satışa sunulacak olan yeni projeler de tanıtılacak.



8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı için geri sayım başladı. Fuarda yer alacak katılımcı markalar, kampanyalarını da netleştirdi.

İki devden cazip teklifler

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması olan DAP Yapı ve Hasanoğlu Şirketler Grubu,Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılacak. İki dev firma projelerini gurbetçilere tanıtacak. 

72 aylık senet fırsatıyla ev sahibi yapacak

Farklı mimariye sahip projeleri hayata geçiren DAP Yapı, zamanında gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerinde kazandığı müşterilerinin güvenini ödeme planlarına da yansıtıyor. 2018 yılında başlattığı 72 ay sıfır faiz kampanyasına devam eden şirket, farklı bölgelerde bulunan projelerinden ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. Bankasız, kefilsiz uygulanan kampanyada konut satış fiyatları 370 bin liradan başlangıç gösteriyor. DAP  İzmir  projesinde ise bir yıl ödemesiz, 40 ay vade farksız satışlar sürüyor. 

Doğru konumda doğru fiyatla konuta ulaşım için bu zamana kadar hep ilkleri yaptıklarını söyleyen DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz,  şimdi de sektörde 60 ayla sınırlı kalan bankasız, kefilsiz konut alma fırsatını 72 aya yaydıklarını söyledi.  Yılmaz, DAP Yapı olarak ev sahibi olmak isteyenler gurbetçilere bütün portföylerini açtıklarının altını çizdi.

4 yeni projesini tanıtacak

İnşaat sektöründe 25 yıllık deneyimi ile farklı projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 8 Şubat'ta başlayacak Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’nda yerini alacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından desteklenen fuarda yeni yeni projesini görücüye çıkaracak firma, fuara özel indirim kampanyası da düzenliyor.

Kanal İstanbul’a komşu

Fuarda Banu Evleri markalı projelerini tanıtacak firma, fuara özel yüzde 5 indirim kampanyasıyla gurbetçilere hem anahtar teslim hem de yeni projeden ön satışlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Fuar boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında teslime hazır olan Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinden konut satın alanlar Kanal İstanbul’a da komşu olacak.

Bakan Kurum da katılacak

3 gün sürecek olan fuara Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katılım gösterecek. Kurum’un fuarda, Türk müteahhitlerinin yurtdışı faaliyetlerine değinmesi ve gurbette yaşayan Türklerin Türkiye’den mülk edinmelerine dair açıklamalar yapması bekleniyor. 

76 inşaat firması gurbetçilerle buluşacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan gurbetçilere özel indirim!

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!


Geri Dön