28 / 03 / 2024

Evim Türkiye Fuarı ne zaman

Evim Türkiye Fuarı ne zaman

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın İlki Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlendi. Fuarda yapılan satışlarla konut piyasasının canlandığını belirten yetkililer, yeni fuarlar için gün sayıyor.

Gurbetçiler Türkiye'den ev alacak!

8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'nda anahtar teslim ve inşaat halindeki projelerin yanı sıra satışa sunulacak olan yeni projeler de tanıtılacak.

Türk inşaat sektörü gurbetçilerle bir araya gelecek!

Evim Türkiye Fuarı, 8-10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleşecek. Fuara Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en önemli firmaları katılım gösterecek.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 8 Şubat'ta başlayacak!

Türk gayrimenkul sektörü, şubatta gerçekleştirilecek olan dev organizasyon ile Avrupa’daki gurbetçilerle biraraya geldi. Amaç ise başta İstanbul olmak üzere büyük illerdeki projeleri tanıtıp piyasayı hareketlendirmek.

Türk gayrimenkul firmaları gurbetçilerin ayağına gidiyor!

Düsseldorf’ta 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı için çalışmalar başladı. Fuarda her bütçeye uygun binlerce emlak tanıtımı yapılacak.

Türk gayrimenkul sektörü gurbetçilerle buluşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında Almanya'da 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı, Türk gayrimenkul sektörünü gubetçilerle buluşturacak.

Evim Türkiye Fuarı 8-10 Şubat 2019'da!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için geri sayım başladı. Almanya'nın Düsseldorf şehrinde gerçekleştirilecek olan fuar Almanya'daki Türklere yatırım fırsatı sunacak.

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Evim Türkiye 28-30 Haziran’da Essen'de!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ikincisi 28-30 Haziran tarihleri arasında, Almanya Essen’de düzenlenecek.

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

Vakıf GYO ICONOVA projesiyle gurbetçilerle buluştu!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen Evim Türkiye Fuarı’nda, Avrupa’da yaşayan gurbetçilere ve yabancı yatırımcılara Vakıf GYO AŞ’nin ortağı olduğu ICONOVA Projesi tanıtıldı….

Avrupalı Türkler ev alırken kandırılırsa zararı Turyap karşılıyor!

Türkiye’nin en büyük emlak zincirine sahip firması Turyap, Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat’ta gerçekleştirilen  ‘Evim Türkiye Fuarı’na katıldı

Sur Yapı projelerine ziyaretçi akını!

Sur Yapı, 08 – 10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı’na 15 projesiyle katıldı. Firma, stant alanında yaklaşık bin kişiyi ağırladı.

Konut satışlarına Evim Türkiye dopingi!

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın İlki Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlendi. Fuarda yapılan satışlarla konut piyasasının canlandığını belirten yetkililer, yeni fuarlar için gün sayıyor.

Evim Türkiye Fuarı gurbetçinin ev hasretini bitirdi!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı 400 milyon liralık satış bağlantısı yapılmasını sağlarken, yurt dışında yaşayan Türklere büyük fırsatlar sundu.

Evim Türkiye Fuarı ne zaman Haberi

Evim Türkiye Fuarı ne zaman

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ilki 8-10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlendi. 6 binin üzerinde kişi ziyaret ettiği fuarda 76 firma 100'ün üzerindeki bulundu. Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün habere göre, 100 milyon liraya yakın işlem fuar esnasında yapıldı. 

250 MİLYONLUK GÖRÜŞME

Sur Yapı, Evim Türkiye Fuarı’nda toplam 15 projesini sergiledi. Stantlarını yaklaşık 1000 kişinin ziyaret ettiğini söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “250 milyonluk satış görüşmesi yaptık ve 100 milyonluk konut, ofis ve dükkan opsiyonladık. 1 milyon 300 bin metrekare alanıyla yeşil ve mavinin iç içe olduğu Antalya’nın özüne uygun modern bir şehir olan Antalya projemiz gurbetçi vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Çok sayıda satış görüşmesi yaptık. Ayrıca İstanbul’daki projelerimiz için de yoğun ilgi ve...