23 / 04 / 2024

Türkiye yeni 2016 projeleri

Türkiye yeni 2016 projeleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 15 yıl içinde çok önemli hizmetler yapıldı. Köprüler, havaalanları, otobanlar... İnşallah bu hizmetler katlanarak bundan sonra da devam edecek." şeklinde konuştu.

Türkiye, yeni Ro-Ro hatlarıyla deniz ticaretindeki payını artıracak!

Türkiye, Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi hedeflerken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yürütecek.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

İş arayanlara müjde! Tesla Türkiye, yeni iş ilanlarını yayımladı! 4 farklı ilan var! 

Önümüzdeki sene Türkiye'de resmi olarak faaliyete geçecek olan Tesla, dört farklı alanda iş ilanları yayımladı. İşte, başta satış danışmanı olmak üzere birçok alanda personel ihtiyacını açıklayan Tesla Türkiye'nin yaptığı duyurunun detayları...

Yok böyle hamle! Büyük adım Türkiye'den geldi! Çılgınlar gibi altın topluyorlar  

Son zamanlarda Çin ve Hindistan gibi altın ithalatını sürdüren Türkiye yeni dünya düzeninde güçlü adımlarını devam ettiriyor. Türkiye, adeta çılgınlar gibi altın topluyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Türkiye, Yeni Havalimanı ile dünya çapında bir numara olacak!

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

Türkiye ulaştırma yatırımlarına son sürat devam edecek!

Türkiye, yeni dönemde de ulaştırma yatırımlarını arttırarak sürdürecek. AK Parti'nin seçim beyannamesine göre, gelecek dönemde Türkiye'nin ulaştırma altyapısının güçlendirilmesine yönelik önemli çalışmalar yürütülecek. 

Türkiye yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ediyor!

Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ettiğini söyledi..

ERA Gayrimenkul Türkiye, CNR Ankara Emlak Fuarı’nda!

ERA Gayrimenkul, Türkiye’nin önemli fuarlarında sektörü anlatmaya devam ediyor. 7 - 10 Eylül tarihleri arasında CNR Emlak Ankara Fuarı’nda yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Yeni Projelerden Ev Alma Algoritması’ konulu bir panel düzenleyecek.

Realty World Türkiye 10'ncu yılını kutladı!

Realty World Türkiye hem 2016 yılının en iyilerini ödüllendirdi hem de 10.yılını muhteşem bir organizasyonla kutladı…

Türkiye ekonomisi 2016'da beklenenden çok daha iyi büyüdü!

Türkiye ekonomisinin 2016'da beklenenden çok daha iyi büyüdüğünü belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Toparlanma hızlı oldu ve Türkiye teknik olarak bir resesyona girmedi, bu çok önemli." dedi.

Türkiye ekonomisi 2016'da yüzde 2,9 büyüdü!

TÜİK, 2016 yılına ilişkin üretim yöntemiyle hesaplanan gayri safi yurtiçi hasıla sonuçlarını açıkladı.Türkiye ekonomisi geçen 2016 yılında yüzde 2,9 büyüdü.

Afganlılar, 2016’da Türkiye'den 1.623 konut aldı!

Türkiye’de en fazla konut alan ülkeler arasında görünmeyen Afganistanlılar, 2016’da Türkiye'den 1.623 konut satın aldı.

Türkiye yeni 2016 projeleri Haberi

Türkiye yeni 2016 projeleri

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, 15 yıl içinde çok önemli hizmetler yapıldığını belirterek, "Köprüler, havaalanları, otobanlar, kimsenin tasavvur edemediği hizmetleri, denizlerin üstünden gemileri, altından araçları yürüterek, insanları birbiriyle buluşturduk. İnşallah bu hizmetler katlanarak bundan sonra da devam edecek." dedi.


Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve partililerle, AK Parti Darende İlçe Başkanlığını ziyaret etti.


Burada konuşan Çalık, 15 Temmuz gecesinde kalkışmaya karşı dik duran Malatyalılara teşekkür etti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Meydanlara inin" çağrısıyla bir ay boyunca meydanları boş bırakmayan halkın gösterdiği tavra dikkati çeken Çalık, bu tavrın bundan sonra gerek askeri, yargı ve bürokratik vesayet, gerekse Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) vesayeti olsun, halkın hiçbir vesayete boyun eğmeyeceğini çok net gösterdiğini vurguladı. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM Genel Kurulunda yaptığı konuşmaya da...