18 / 04 / 2024

türkiyede inşa edilen otel gemi

türkiyede inşa edilen otel gemi

Geminin denize indiriliş töreninde konuşan Aksoy Şirketler ve Gelibolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aksoy, yaptıkları işleri başarılı bir şekilde tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

Malatya'da dönüşümle inşa edilen evlerin fazlası depremzedelere verilecek!

Battalgazi Belediyesi tarafından Elazığ depreminden sonra riskli alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 684 konutun 284 tanesi depremzedelere verilecek...

Hanehalkımızın sadece yüzde 47’si 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşıyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 10 ilimizi vuran, 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrasında yaptığı açıklamada hanehalkımızın sadece yüzde 47’sinin 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşadığını söyledi.

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konut dönüşüm için kullanılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konutun kentsel dönüşüm için kullanılacağını söyledi.

Elazığ'da inşa edilen 489 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da geçen yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan konutlar yerine inşa edilen 489 konut için kura çekimi gerçekleşti. 

Pandemi öncesi inşa edilen konutlarda uygun fiyat fırsatı!

Pandemi sonrasında inşaat malzemelerinde fiyatlarının artmasıyla konut fiyatlarında hızlı artış yaşandı. Pandemi öncesi inşa edilen konutlar ise uygun fiyattan satışa sunuluyor. 

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

türkiyede inşa edilen otel gemi Haberi

türkiyede inşa edilen otel gemi


Gelibolu Tersanesi'nde yapılan 60 metre boyundaki gemi, petrol arama platformlarında çalışan personelin konaklama ihtiyacını karşılayacak


Gelibolu Tersanesi'nde İsviçreli bir denizcilik firmasının siparişi üzerine inşa edilen "Olıvıa" adlı ''otel gemi'', düzenlenen törenle denize indirildi. 


Geminin denize indiriliş töreninde konuşan Aksoy Şirketler ve Gelibolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aksoy, yaptıkları işleri başarılı bir şekilde tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 


8 ayda tamamlandı


Geminin 8 aylık bir sürede tamamlandığını anlatan Aksoy, "Sıkıntılı dönemlerde bu tür işlerin zorluğunu denizcilik sektöründe olan çok iyi bilir. Aldığımız bir işi daha başarıyla ve yüzümüzün akıyla bitirmenin gururunu yaşıyoruz. İndirdiğimiz gemiyi deneme ve küçük eksiklikleri tamamlandıktan sonra sahibine teslim edeceğiz. Emeği geçen personelime ve bu mutlu günümüzde bizimle olan dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 


Daha sonra Türkiye'de inşa edilen ikinci ''otel gemi''...