26 / 04 / 2024

türkiyede millet bahçesi bulunan iller

türkiyede millet bahçesi bulunan iller

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye genelinde birçok millet bahçesini hayata geçiriyor.  81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi yapmayı hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın güncel millet bahçesi projeleri şu şekilde...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en büyük şehir parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları anlatan bir video yayınladı. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Millet Bahçesi 14 Ekim'de açılacak!

İstanbulluların merakla beklediği Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin resmi açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 14 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek.

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

TOKİ'den o ilde yaşayanlara müjde! 94.1 milyon TL'lik millet bahçesi geliyor!

TÜİK verilerine göre; Türkiye’nin en düşük gelirli kentlerinin başında yer alan Bitlis’e, TOKİ 94 milyon 123 bin TL'te millet bahçesi inşa etmek için ihaleye çıktı...

Millet bahçesi projeleri TBMM gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Türkiye genelindeki millet bahçesi projelerine dair bazı verilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde esnaflar mağdur edilmeyecek! 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

türkiyede millet bahçesi bulunan iller Haberi

türkiyede millet bahçesi bulunan iller

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 81 şehirde 81 milyon metrekare millet bahçesi hayata geçirmek için kolları sıvadı. Birçok millet bahçesi için ihale ve inşaat süreçlerini başlattı. İşte Türkiye'nin birçok illerinde devam eden millet bahçesi projeleri...

Bolu Millet Bahçesi 

Bolu halkının uzun zamandır beklediği millet bahçesi için sevindiren haber geldi.  Millet bahçesi için ihalenin yapıldığı firma ile sözleşme imzalandığı açıklandı. 28 milyon 223 bin liraya mal olacak proje 400 günde tamamlanacak.

AK Parti tarafından 31 Mart seçimleri öncesinde söz verilen, Bolu Millet Bahçesi için ihalenin yapıldığı firma ile sözleşme imzalandı. Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; AK Parti, Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, TOKİ’den ihaleyi alan şirketin 400 gün içerisinde millet bahçesini teslim edeceğini açıklayarak, “TOKİ Başkanlığı, Millet Bahçesi ihalesini onaylayarak, işi alan...