25 / 04 / 2024

türkiyenin tanıtımı

türkiyenin tanıtımı

Ömer Çelik, merhum Steve Jobs'un iPhone'ııu dünyaya tanıtırken "Yeni bir telefon yapmıyoruz, telefonu yeniden icat ediyoruz" dediğini anımsatarak, bu kapsamda turizmin de yeniden icat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Yeni imar planının püf noktaları Başkan`dan!

Urban Land Institute tarafından düzenlenen 'Dünden Yarına Gayrimenkul Söyleşileri' seri konferanslarının ikincisi, 'Türkiye'de Gayrimenkul Sektörünün Dünü ve Yarını' ana başlığıyla düzenlendi. İMP Başkanı Kaptan, İstanbul'un yeni imar planının püf noklata

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 40 bin TL sermaye ile, Asya Aksoy Müdürlüğü'nde, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarını hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi 11 Şubat 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afa Gayrimenkul Turizm Tanıtım İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faisal Abou Shahin, Ahdi Tanjara, Ahmad Ramadan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

KKTC Su Temin Projesi Tanıtım Programı gerçekleşti!

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği'nin düzenlediği "KKTC Su Temin Projesi Tanıtım Programı'na katıldı. Eroğlu, bin 443 metre derinlik olduğundan projeyi denizin içinde askıda götürdüklerini anlattı.

İzmir Bayraklı'da tanıtım atağı!

Kentsel dönüşüm projesi ile gelecek yıllarda çarpık yapılaşmadan kurtulma hedefindeki Bayraklı'da ilçe belediyesi tanıtım atağına kalktı. "Bayraklı çok yakında" yazılı bilboardlar kent sokaklarında dikkat çekiyor.

Kapadokya Tanıtım Filmi'nin lansmanı yapıldı!

Ahiler Kalkınma Ajansı 'nın bölgenin ulusal ve uluslararası mecrada tanıtımı amacıyla yürüttüğü çalışmalardan biri olan ve geçen hafta tamamlanan Kapadokya Tanıtım Filmi 'nin lansmanı yapıldı.

türkiyenin tanıtımı Haberi

türkiyenin tanıtımı


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, merhum Steve Jobs'un iPhone'ııu dünyaya tanıtırken "Yeni bir telefon yapmıyoruz, telefonu yeniden icat ediyoruz" dediğini anımsatarak, bu kapsamda turizmin de yeniden icat edilmesi gerektiğini vurguladı. Türkiye Otelcüer Federasyonu'nun (TÜROFED) 4. Olağan Genel Kurul toplantısında konuşan Bakan Çelik, gerek çevresel anlamda gerekse de tematik olarak turizme bakış açısının değişmesi gerektiğini ifade ederek, "Türkiye'nin tanıtımı konusunda bütünsel bir yaklaşım üretmeliyiz. Sadece deniz, kum, güneş olmamalı. Türkiye'nin hikayesini tanıtmamız lazım" dedi. Turizmcüerin bakanlıktan istediklerini not aldığını belirten Çelik, "Çok kısa zaman içerisinde bakanlığın Türkiye'nin tanıtımı için hazırladığı bütçe kadar bir bütçeyi de TOBB'un ayırmasını istiyorum. En geç nisan ayının sonuna kadar bir tanıtım dosyasını hazırlamalarım ve bakanlığa sunmalarını TOBB'dan bekliyorum. Nisan son tarih" dedi. 


Bakanlık 2014'te ülke...